ATAC la Ferguson! Tevez: "Trebuia sa fiu titular in finala Ligii!"

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iunie 2009, 14:50
ATAC la Ferguson! Tevez: "Trebuia sa fiu titular in finala Ligii!"

Carlos Tevez, care se afla la final de contract cu Manchester United, a declarat ca antrenorul Alex Ferguson a facut o greseala atunci cand nu l-a titularizat la meciul cu Barcelona, din finala Ligii, aceea fiind singura finala pierduta de englezi de la venirea lui Tevez.

"Era imposibil sa te certi cu el (n.r. - Alex Ferguson). Este ca si cum ar fi presedintele Angliei. Este imposibil, intotdeauna iesi in dezavantaj. Ferguson a facut o greseala lasandu-ma pe banca de rezerve la meciul de la Roma.

Aceea a fost singura finala pe care Manchester a pierdut-o de cand sunt eu aici", a declarat Tevez, citat de The Guardian.

Jucatorul argentinian a marturisit, de asemenea, ca a suferit foarte mult in perioada cat a jucat la Manchester.

"Familia mea stie cat am suferit. Nu puteam sa merg acasa dupa un meci sau dupa un antrenament si sa uit de durerile mele. Acest lucru nu era benefic pentru mine, si eu am transmis toata aceasta nefericire familiei mele", a marturisit atacantul.

Contractul lui Tevez cu Manchester United a expirat marti, el jucatorul nu a dorit sa-si prelungeasca intelegerea.

Publicatia News of the World a notat, saptamana trecuta, ca Manchester City ii va achizitiona pe fotbalistii Samuel Eto'o (FC Barcelona) si Carlos Tevez (Manchester United), urmand sa plateasca 55 de milioane de lire sterline pentru transferurile acestora.

Două cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, confirmate în București
BRAT

Modifică setările cookies