Astra isi picteaza suporterii, englezii le dau volum :) Situatie RUSINOASA in Premier League! Clubul care si-a instalat galeria in statia de amplificare

Astra isi picteaza suporterii, englezii le dau volum :) Situatie RUSINOASA in Premier League! Clubul care si-a instalat galeria in statia de amplificare

Dortmund - Real Madrid e marti, de la 21:45, la ProTV | Steaua - Villarreal este joi, la 20:00, la ProTV

Ce ironie! Daca Astra a fost primul club care si-a pictat suporterii in peluza, West Ham, adversara din preliminariile Europa League, i-a bagat in statia de amplificare a stadionului olimpic din Londra.

Arena Olimpica din Londra este atipica pentru un stadion britanic. Nefiind construit exclusiv pentru fotbal, stadionul are pista de atletism, iar fanii sunt neobisnuiti sa isi vada echipa atat de departe de ei.

West Ham s-a mutat pe acest stadion la inceputul sezonului, pana cand isi vor construi o noua arena. Acestia sperau ca odata cu mutarea pe un stadion mai mare sa intre in galeria cluburilor care joaca pe super arene, precum Arsenal, Manchester City, Liverpool, Chelsea sau Manchester United. Doar ca lucrurile nu au arata deloc asa.

Ultimul meci de campionat (0-3) cu Southampton a reprezentat si a 5-a infrangere din 6 partide pentru West Ham, club care a apelat la o metoda rusinoasa pentru Premier League ca sa intretina atmosfera pe stadion.

Oficialii englezi au pus la statia de amplificare ambianta cu spectatori ca sa dea impresia ca echipa e sustinuta din tribune. Acest lucru a fost surprins atat de comentatorii britanici ai meciului, dar si de o parte dintre fanii prezenti in tribune.

Citeste si:West Ham United
VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. "Am încredere şi în înţelepciunea Părintelui Patriarh"
BRAT
Modifică setările cookies