Asta-i stirea inceputului de an! Patronul WWE se gandeste sa cumpere o echipa din Premier League! Cum ar arata echipa cu un URIAS de 2.22m in poarta :))

Autor: Sport.ro
Marti 18 Februarie 2014, 10:31

	Asta-i stirea inceputului de an! Patronul WWE se gandeste sa cumpere o echipa din Premier League! Cum ar arata echipa cu un URIAS de 2.22m in poarta :))

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Here we go again :) La 3 ani dupa ce a aparut prima data acest zvon, presa din Statele Unite anunta inca o data ca Vince McMahon, patronul WWE, se gandeste sa o cumpere pe Newcastle de la Mike Ashley!

"Vince McMahon s-a interesat de situatia la club si urmareste sa vada posibilitatile prin care poate prelua clubul. El vede Marea Britanie ca o piata insuficient dezvoltata pentru a-si mari imperiul din wrestling. El ar fi sugerat ca se gandeste sa organizeze meciuri de wrestling pe St James's Park!

Evident ca e inca devreme pentru a se discuta mai multe, dar exista sperante ca fanii vor primi ce isi doresc o data cu plecarea lui Mike Ashley. Cumpararea unui club precum Newcastle l-ar baga in lumina reflectoarelor in Anglia si exact asta isi doreste" suna stirea a aparut pe un site specializat pe wrestling si nu a fost luata in serios de fanii britanici. Acestia au alcatui si un prim 11 cu vedete .. din WWE :) Uriasul Khali ar fi portarul perfect - are 2.22m si 157 de kilograme :))
 

Lasand gluma la o parte, exista si argumente care fac o asemenea mutare sa fie verosimila - Vince McMahon le-a predat stafeta in WWE cumnatului sau, Triple H, si fiicei sale, Stephanie McMahon, el avand un rol mult mai mic in ultimul an in ceea ce priveste conducerea companiei. In plus, averea lui Vince McMahon este estimata la 1 miliard de dolari.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies