Asta e noua colectie de DIAMANTE a lui Abramovic! L-a luat pe cel mai tare pusti de 18 ani din lume! Clona lui Drogba a ajuns la Chelsea

Autor: Sport.ro
Duminica 07 August 2011, 10:12

	Asta e noua colectie de DIAMANTE a lui Abramovic! L-a luat pe cel mai tare pusti de 18 ani din lume! Clona lui Drogba a ajuns la Chelsea

Villas Boas a schimbat politica de transferuri pe Stamford Bridge!

Chelsea a reusit al treilea transfer al verii. Dupa Oriol Romeu (19 ani) si Thibaut Courtois (18 ani), londonezii si-au asigurat serviciile belgianului Romelu Lukaku (18 ani) de la Anderlecht.

Atacantul a dat 33 de goluri in 73 de meciuri pentru Anderlecht si are deja 10 selectii in nationala Belgiei. Chelsea a anuntat mutarea pe pagina sa oficiala, Lukaku urmand a sustine testele medicale si a semna oficial contractul la inceputul saptamanii viitoare.

Conform presei britanice, transferul lui Lukaku l-a costat pe Abramovic aproximativ 25 de milioane de euro.

Pustiul Belgian, comparat cu Drogba datorita stilului sau, a fost declarat de revista britanica Four Four Two cel mai bun tanar jucator din lume la categoria sa de varsta.
 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Ministrul Mediului, indignat de cazul ursului accidentat. Veterinarul nu a avut tranchilizant
BRAT