Newcastle Premier League Anglia

Apare un nou GIGANT in Premier League: buget de transferuri de 70 de milioane, SUPER achizitii anuntate

Toata presa engleza anuntase ca antrenorul va fi dat afara si ca urmeaza schimbari majore in cadrul lotului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 15:00
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 13:16

Patronul n-are insa de gand sa aprobe niciunul dintre zvonurile aparute in ultimul timp! Proprietarul lui Newcastle, Mike Ashley, nu-l va concedia pe antrenorul Alan Pardew, in ciuda unui 2014 mizerabil. Mai mult, managerul va primi un buget de transferuri istoric: 70 de milioane de euro! Nume de top din fotbal pot ajunge St. James chiar inainte de Cupa Mondiala, anunta Telegraph.

Newcastle a pierdut 15 dintre cele 21 de partide pe care le-a jucat dupa Craciun si a incheiat a 10-a in Premier League. Asta desi se batea pentru un loc in Europa League la finalul anului trecut si visa chiar la o prezenta in Liga, daca cel mai optimist scenariu s-ar fi respectat.

Sursele Telegraph sustin ca Ashley a fost dezamagit de ultimele rezultate ale echipei si ingrijorat din cauza contestarilor de care Pardew a avut parte din partea suporterilor. Cu toate astea, il va pastra in primul rand pentru ca ar fi nevoit sa-i plateasca despagubiri uriase in cazul in care l-ar concedia. Pardew mai are 6 ani de contract!

Primele 3 tinte ale lui Newcastle in perioada de transferuri sunt Remy Cabella de la Montpellier, Shelvey de la Swansea si Delph de la Aston Villa.

Modifică setările cookies