Anglia

Anunt TERIBIL pentru Mourinho in aceasta dupa-amiaza: "Jucatorii nici nu-l mai baga in seama, e HAOS!" Prima lui reactie

Jose Mourinho traieste cel mai dificil sezon din cariera. Chelsea e abia pe locul 16 dupa 8 etape, cu 8 puncte, 4 peste primul loc retrogradabil.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 17:32
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 17:35

Portughezul are probleme din ce in ce mai mari in vestiar. Chiar daca a fost reconfirmat in functie, The Special One nu stie cat timp va mai avea sustinerea lui Roman Abramovici in cazul in care forma slaba a lui Chelsea va continua.

Evening Standard sustine ca Mourinho plateste acum pretul criticilor pe care le-a adresat jucatorilor si colaboratorilor sai inaintea meciurilor jucate de echipele nationale. Mourinho n-a menajat pe nimeni, iar vestiarul e pe fata impotriva lui. Daily Mail adauga si jucatorii folosesc un nickname 'deloc politicos' atunci cand vorbesc despre Mourinho. Intrebat de Talk Sport daca simte vreo tensiune in ceea ce-l priveste, Mourinho a fost categoric:

"E trist ce se intampla, dar nu prea imi pasa. Nu-mi pasa, am vorbit cu jucatorii si ei sunt de asemenea tristi. Nu trebuie sa ne pese de ceea ce se scrie in ziare. Stim ce suntem, stim ce relatii avem intre noi. Suntem impreuna si incercam sa ne intoarcem la normalitate, e trist ca lumea nu se raporteaza la lucruri doar din punct de vedere fotbalistic. Sa incercam sa gasim motive care au legatura cu fotbalul pentru jocul prost pe care il avem, nu sa ne ascundem si sa cautam comentarii rautacioase, nu e frumos", a explicat Mourinho.

Pentru Chelsea urmeaza meciul cu Aston Villa, de pe Stamford Bridge, sambata, la 17:00.

Modifică setările cookies