Coventry City denis dragus Standard Liege Anglia

Antrenorul lui Coventry City, întrebat direct despre Denis Drăguș

Denis Drăguș (24 de ani) este foarte aproape de plecarea de la Standard Liege, club la care s-a întors după ce a evoluat la Genoa în a doua parte a sezonului trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 09:41
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 09:41

Atacantul român a intrat în ultimul an de contract cu gruparea din Belgia, iar în ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre transferul său în Championship, la Coventry City.

Antrenorul lui Coventry City, întrebat direct despre Denis Drăguș

Antrenorul celor de la Coventry, fosta echipă a lui Viorel Moldovan, a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Denis Drăguș. 

Nu a oferit nume sau foarte multe detalii, dar a lăsat de înțeles că are nevoie de întăriri înainte de noul sezon din Championship.

”Nu știu cât suntem de aproape, dar ne lipsesc câțiva jucători. Încercăm din greu să transferăm câțiva jucători. Cred că vom încerca să completăm primul unsprezece, apoi ne vom gândi foarte bine”, a spus Mark Robins, potrivit CoventryTelegraph.

Coventry a ratat dramatic promovarea în Premier League la finalul sezonului trecut. Fosta echipă a lui Viorel Moldovan a ajuns până în finala play-off-ului, unde a cedat la loviturile de departajare contra lui Luton.

Este de așteptat ca și în acest sezon echipa lui Mark Robins să-și propună promovarea în Premier League, cel mai bogat campionat din Europa.

Cel mai bun sezon din cariera lui Denis Drăguș a fost cel din 2021-2022, în care a reușit să marcheze șase goluri în 30 de partide, cifră la care se adaugă și două pase decisive.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Drăguș, potrivit Transfermarkt. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!