VIDEO A petrecut mai mult decât era cazul? Jack Grealish, la un pas să cadă din autocar, în timpul sărbătoririi titlului din Premier League

Jack Grealish Manchester City Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 12:20
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 12:30

Manchester City a câştigat pentru al patrulea al consecutiv în Premier League, o performanţă pe care nicio altă echipă nu a mai realizat-o anterior.

Manchester City, care a suferit doar trei înfrângeri pe parcursul sezonului actual, a obţinut al şaselea titlu de campioană în ultimele şapte sezoane şi al zecelea din istoria sa.

Jack Grealish, la un pas de accidentare în autocar

După finala pierdută în FA Cup, 'cetățenii' au sărbătorit pe străzile din Manchester, iar Jack Grealish a fost la un pas să cadă din autocar, fiind ținut de colegii săi.

În acest sezon, Jack Grealish a evoluat în 36 de meciuri pentru 'cetățeni', marcând doar de trei ori. 

Criticat pentru evoluțiile sub așteptări din această stagiune, britanicul a fost apărat chiar de Pep Guardiola. "Își va reveni. S-a confruntat cu diverse accidentări în acest sezon. Jack își va reveni la nivelul de anul trecut, sunt sigur", a declarat spaniolul.

Jack Grealish l-a apărat pe Erling Haaland 

Criticat în nenumărate rânduri pe parcursul sezonului, atacantul norvegian a fost apărat de colegul său de echipă.

"Este incredibil, un 'killer'. A marcat 27 de goluri în Premier League, este lispă de respect, s-a vorbit că nu ar fi bun. Este incredibil, este mereu în careu. Nu pot să vorbesc la superlativ pe cât ar merita. 

Este un tip minunat. Nu cred că am văzut pe cineva cu etica sa de muncă. Lucrurile pe care le face, cum se recuperează, nu am mai văzut așa ceva", a declarat Jack Grealish, potrivit talkSPORT.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!