Cristiano Ronaldo Manchester United Ole Gunnar Solskjaer Anglia

A marcat de două ori, dar nu are garantat postul de titular. Anunțul făcut de Solskjaer despre Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a marcat în prima partidă în care a jucat pentru Manchester United, la revenirea după 12 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:30
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:38

Ole Gunnar Solskjaer a afirmat că nu îi poate garanta locul de titular starului portughez Cristiano Ronaldo, autorul unei duble la revenirea sa pe Old Trafford după 12 ani, în meciul cu Newcastle United (4-1), disputat sâmbătă în Premier League.

Manchester United va înfrunta marţi echipa elveţiană Young Boys Berna, în prima etapă a Ligii Campionilor, iar Solskjaer nu exclude varianta de a-l odihni la acest joc pe Ronaldo, golgheterul all-time al celei mai importante competiţii continentale intercluburi (134 de goluri).

  • A marcat de două ori, dar nu are garantat postul de titular. Anunțul făcut de Solskjaer despre Cristiano Ronaldo

"Nu este imposibil să-l lăsăm în afara echipei. El are 36 de ani, iar Mason Greenwood are 19 ani, deci se află în aceeaşi situaţie. Trebuie sa gestionez minutele pe care le acord fiecăruia dintre ei", a declarat Solskjaer, potrivit Agerpres.

Tehnicianul norvegian a ţinut, totodată, să sublinieze calităţile care l-au transformat pe Cristiano Ronaldo într-unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, care a cucerit de cinci ori trofeul Balonul de Aur pe parcursul carierei sale.

"Cristiano îi ridică pe toţi, în concentrează pe toţi atât de mult atunci când este în preajmă. El a evoluat, s-a dezvoltat ca jucător şi este acum un alt tip de fotbalist decât atunci când a plecat. A rămas însă un golgheter nemilos şi simte momentele mari, simte foarte bine golul", a mai spus antrenorul lui United.

Modifică setările cookies