Anglia

A aflat ca are CANCER, apoi a fost indepartat de la club! Cele mai dure momente pentru un jucator din Premier League:

Jonas Gutierrez are o poveste impresionanta: el lupta cu cancerul, insa a fost sfatuit sa plece de la Newcastle dupa ce s-a aflat despre drama sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 11:35
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 12:00

El s-a accidentat in primavara anului trecut, iar dupa ce starea sa de sanatatea era, in general, proasta, el a cerut investigatii amanuntite.

Cand medicii i-au facut mai multe teste, acestia au aflat ca sufera de cancer testicular. Era septembrie 2013 cand toata lumea a aflat ca sufera de cancer.

DRAMA

Apoi au inceput toate masurile pentru ca afectiunea lui sa nu evolueze intr-o masura care ar fi iremediabil de tratat. Gutierrez a inceput chimioterapia, insa cand clubul a aflat exact ce are, el a fost dat afara.

"M-am intors la Newcastle in noiembrie 2013, insa la mijlocul lui decembrie, managerul Alan Pardew mi-a spus ca e cel mai bine pentru mine sa plec, sa-mi gasesc alta echipa. Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui.

Le-am spus oamenilor din jur, unora dintre ei, ca m-am ras pe cap pentru ca am pierdut un pariu, nu am vrut sa spun tuturor ce am patit.

Acum, cea mai grea parte s-a terminat, mai am doar cateva sedinte de chimioterapie. Sfarsitul tratamentului este mai aproape cu fiecare zi ce trece si sunt aproape vindecat.

Gabriel Heinze a fost de mare ajutor, m-a sunat si mi-a spus ca continui sa lupt... un tip ca el, un caracter puternic, mi-a fost de un real ajutor.

Am vrut sa spun adevarul ca sa ajut oamenii, daca pot. Am primit un email de o persoana in aceeasi situatie ca si mine, zilele trecute", a spus Guttierez in presa din Argentina.

Jucatorul a plecat de la Newcastle la Norwich, sub forma de imprumut, in ianuarie 2014. Clubul cu care are contract, inca, nu i-a platit vreo parte din tratament, nici operatia de inlaturare a tumorii canceroase.

Modifică setările cookies