3.5 miliarde de euro! Man. United este aproape sa dea o lovitura istorica in fotbal. Planul cu care devine clubul nr 1 in lume

3.5 miliarde de euro! Man. United este aproape sa dea o lovitura istorica in fotbal. Planul cu care devine clubul nr 1 in lume

Manchester United - Liverpool e live text pe www.sport.ro la 15:30.

Presa din Anglia scrie astazi, in ziua celui mai mare derby din Anglia, despre planul de 3 miliarde de euro pe care Manchester United il are pentru urmatorii ani.

Conform Sunday Express, United se pregateste de o transformare uriasa. Recent, Edward Glazer, unul dintre cei 6 fii ai lui Malcolm Glazer, a decis sa-si scoata la vanzare cele 3 milioane de actiuni pe care le are la United.

Odata ce Manchester United a ajuns listat pe bursa din New York, clubul a trebuit sa ofere si un plan pentru potentialii cumparatori, iar publicatia Sunday Express a aflat care este tinta numarul 1 pentru United.

Clubul isi propune ca in viitorul apropiat sa fie evaluat la suma record de 3 miliarde de lire, o suma record. In documentele publicate de United pentru investitori nu apar insa date despre viitoare transferuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies