Repetitie pentru retur! FC Timisoara - Gloria Buzau 1-1!

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Februarie 2009, 18:14
Repetitie pentru retur! FC Timisoara - Gloria Buzau 1-1!
Baietii lui Gabi Balint au remizat, vineri, scor 1-1, cu Gloria Buzau, intr-un amical disputat pe Bega, pe durata a trei reprize a cate 40 de minute,

Golurile partidei au fost inscrise de Rusic (115), respectiv Adrian Popa (110).
Gabi Balint a inceput partida cu urmatorul "11": Taborda - Badoi, Luchin, Cisovsky (Scutaru 75), Latovlevic - Borbely, Alexa, Artiom Karamian - Goga, Magera, Bucur.

Dupa primele doua reprize au mai intrat: Baba - Parks, Stancu, Aldana, Arm. Karamian, Maxim, Amuneke, Abiodun, Rusic si Curtean.
Gloria Buzau a jucat in componenta: Zimmerman - Bonfim, Mera, Ratiu, Teusan, Chitu - Matei, Ademar, Vlaicu - Vigariu, Axente. Antrenorul Ioan Balaur a rulat tot lotul pe durata partidei.

Fundasul dreapta Eder Bonfim a fost singurul jucator de la FC Timisoara pe care Gabi Balint l-a trimis in acest meci sa evolueze la Gloria Buzau.
In minutul 75, fundasul Cisovsky s-a accidentat la glezna, dupa un atac dur al unui jucator buzoian, si a fost schimbat imediat cu Cristian Scutaru.

Partida amicala dintre cele doua echipe s-a disputat pe terenul II al Complexului Dan Paltinisanu pe durata a 3 reprize a cate 40 de minute, iar la acest meci nu a asistat niciunul dintre conducatorii echipei banatene.

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT