Amicale

Gafa facuta de Dortmund inaintea meciului cu Steaua! Tensiunile cu Armata au nascut cea mai ciudata situatie pentru nemti

Dortmund si-a anuntat fanii sa se pregateasca de meciul cu Steaua de sambata. Nemtii insa au o problema.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 18:45
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 18:51

Borussia Dormunt a publicat pe contul oficial de Facebook afisul meciului cu Steaua de sambata, la 17:30. Nemtii nu au stiut insa ca sigla publicata in dreptul clubului lui Gigi Becali nu mai este a echipei cu care vor juca.

 

MApN ii asteapta pe reprezentantii lui Gigi Becali la discutii. Intr-un comunicat de presa, generalii sustin ca sunt dispusi sa poarte negocieri.

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta in continuare discutii cu reprezentanții societatii comerciale care administreaza echipa de fotbal pentru identificarea solutiilor legale care sa vina in sprijinul promovarii valorilor sportului romanesc.", sustine MApN in comunicatul de presa.

Intalnirea dintre CSA Steaua si Valeriu Argaseala ar putea avea loc joi la ora 15:00, daca reprezentantii lui Gigi Becali vor accepta invitatia:

"Astfel, joi, 15 ianuarie, incepand cu orele 15.00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucuresti, pentru o intalnire oficiala in vederea clarificarii situatiei generate. Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” a militat intotdeauna si o va face in continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv romanesc."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies