Liga 1

Anuntul facut de MApN despre negocierile cu Gigi Becali pentru marca "STEAUA"

In timp ce Gigi Becali si Vali Argaseala lucreaza la o noua sigla si propun noi culori pentru Steaua, MApN anunta ca discutiile raman deschise.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 17:36
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 10:13

Intr-un comunicat de presa emis catre Sport ProTV, Ministerul Apararii Nationale anunta ca discutiile cu clubul lui Gigi Becali raman in picioare si ii asteapta pe reprezentantii acestuia la masa negocierilor.

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta in continuare discutii cu reprezentanții societatii comerciale care administreaza echipa de fotbal pentru identificarea solutiilor legale care sa vina in sprijinul promovarii valorilor sportului romanesc.", sustine MApN in comunicatul de presa.

Intalnirea dintre CSA Steaua si Valeriu Argaseala ar putea avea loc joi la ora 15:00, daca reprezentantii lui Gigi Becali vor accepta invitatia:

"Astfel, joi, 15 ianuarie, incepand cu orele 15.00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucuresti, pentru o intalnire oficiala in vederea clarificarii situatiei generate. Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” a militat intotdeauna si o va face in continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv romanesc."

CITESTE SI

Modifică setările cookies