Au sarit scantei in finala Channel One! Ghioane eliminat in Sahtior 2-2 (4-5) Dinamo Kiev - VEZI REZUMAT

DINAMO KIEV A LUAT MILIONUL LUI ABRAMOVICI
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2008, 21:51
Data actualizarii: Joi 31 Ianuarie 2008, 21:51

Trofeul amical patronat de Roman Abramovici a fost o afacere 100% ucraineana. Sahtiorul lui Mircea Lucescu a pierdut cu 4-5 dupa penalty-uri in fata rivalei de moarte din campionat - Dinamo Kiev - in finala turneului Channel One Cup. Cu Ghioane in teren pe toata durata meciului, Dinamo Kiev s-a tinut tare la atacurile "minerilor", dar s-a vazut condusa in minutul 86, cand Fernandinho a deschis scorul din penalty.

Ghinionul lui Mircea Lucescu nu l-a "tradat" nici de aceasta data, iar Dinamo Kiev a egalat la ultima faza a meciului, prin Ayla Yussuf. Dinamo era echipa care venea din urma, iar Shatskikh a dat golul de 2-1 in minutul 105.

Cele doua echipe au uitat ca meciul e amical si au inceput sa puna osul tare. Primul a fost eliminat Fedoriv de la Dinamo Kiev, in minutul 103. Desi a jucat foarte bine tot meciul, Ghioane a incurcat-o in minutul 110, cand a vazut cartonasul rosu direct pentru un fault dur. Un minut mai tarziu, arbitrul Busacca a restabilit egalitatea numerica in teren, dupa ce Srna de la Sahtior a luat al doilea galben. Fernandinho a egalat din nou pentru Sahtior din penalty in minutul 116 pentru ca nebunia sa fie completa.

 

Modifică setările cookies