Eva Tofalvi, depistata pozitiv cu Meldonium! Cea mai buna sportiva la jocurile de iarna isi incheie cariera! 

Alte sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 23:25
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2016, 10:30

Dupa atleta Mirela Lavric, un alt nume din sportul romanesc pica testul antidoping. De data asta e un nume mult mai mare. 

Eva Tofalvi e cea mai buna sportiva din Romania la sporturile de iarna. Ea a participat de 5 ori la Jocurile Olimpice si a fost campioana mondiala in 2008. Federatia Internationala de Biatlon anunta acum ca sportiva in varsta de 37 de ani a fost depistata pozitiv cu Meldonium la un concus desfasurat la Oslo. Tofalvi a anunta ca medicamentul i-a fost prescris de medic si anunta ca isi incheie cariera.

"Am avut o bronsita si mi-a fost prescris acest medicament de catre medic, am toate hartiile de la doctor, mi s-a gasit si un murmur cardiac. Ma voi retrage. Stiam de 10 zile ca am fost depistata pozitiv. N-am vrut sa am un astfel de final de cariera",
a spus Tofalvi, potrivit Gazetei

Tofalvi asteapta acum rezultatul probei B. Ea poate scapa, daca se va deovedi ca a luat medicamentul in decembrie, iar acesta nu a fost eliminat din corp pana la ora concursului. Mai multi sportivi prinsi s-au plans de aceasta problema. 


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!