Eva Tofalvi, depistata pozitiv cu Meldonium! Cea mai buna sportiva la jocurile de iarna isi incheie cariera! 

Autor: Sport.ro
Marti 12 Aprilie 2016, 23:25

	Eva Tofalvi, depistata pozitiv cu Meldonium! Cea mai buna sportiva la jocurile de iarna isi incheie cariera! 

Dupa atleta Mirela Lavric, un alt nume din sportul romanesc pica testul antidoping. De data asta e un nume mult mai mare. 

Eva Tofalvi e cea mai buna sportiva din Romania la sporturile de iarna. Ea a participat de 5 ori la Jocurile Olimpice si a fost campioana mondiala in 2008. Federatia Internationala de Biatlon anunta acum ca sportiva in varsta de 37 de ani a fost depistata pozitiv cu Meldonium la un concus desfasurat la Oslo. Tofalvi a anunta ca medicamentul i-a fost prescris de medic si anunta ca isi incheie cariera.

"Am avut o bronsita si mi-a fost prescris acest medicament de catre medic, am toate hartiile de la doctor, mi s-a gasit si un murmur cardiac. Ma voi retrage. Stiam de 10 zile ca am fost depistata pozitiv. N-am vrut sa am un astfel de final de cariera",
a spus Tofalvi, potrivit Gazetei

Tofalvi asteapta acum rezultatul probei B. Ea poate scapa, daca se va deovedi ca a luat medicamentul in decembrie, iar acesta nu a fost eliminat din corp pana la ora concursului. Mai multi sportivi prinsi s-au plans de aceasta problema. 


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies