Lipa, noul presedinte al CS Dinamo: "Voi ramane presedinte si la Federatia de Canotaj!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Martie 2009, 11:46
Lipa, noul presedinte al CS Dinamo: "Voi ramane presedinte si la Federatia de Canotaj!"

Presedintele Federatiei Romana de Canotaj (FRC), Elisabeta Lipa, a declarat, joi, ca va isi va pastra functia de la FRC, chiar daca a fost numita pe acelasi post si la Clubul Sportiv Dinamo.

"Numirea mea se vehiculeaza de cel putin doi ani la Dinamo si e normal ca ma bucur. Stiu ca va fi mult de munca, insa de munca nu fug, pentru ca am facut asta o viata intreaga. Voi ramane in continuare si ca presedinte al Federatiei Romane de Canotaj.

Cand mi-am depus candidatura la presedintie, mi-am asumat raspunderea pentru cel putin patru ani. Alaturi de echipa mea, pentru ca Elisabeta Lipa nu a plecat singura la acest drum, vreau sa pastram FRC la cel putin aceleasi standarde", a spus Lipa pentru MEDIAFAX.

Elisabeta Lipa a afirmat ca isi va prelua postul incepand de luni. "Ce-i drept, urmeaza o parte frumoasa ca presedinte al sportului dinamovist si al celui din MAI. O sa am timp sa vorbesc cu fiecare in parte dintre cei care au muncit pana acum la Dinamo si apoi vom vedea ce va fi in continuare.

Am stabilit cu domnul Marcel Popescu ca luni sa ne revedem in acest birou si sa predea stafeta. Este normal sa-si ia cu dansul amintirile pe care le are, dupa mai bine de 10 ani in fruntea acestui club", a completat Lipa.

Fostul presedinte al CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, este de parere ca Elisabeta Lipa a revenit acasa, prin aceasta numire la CS Dinamo.

"Uta Lipa a revenit acasa, de fapt ea nu a plecat niciodata de aici. Uta Lipa are sansa sa obtina performante si ca manager, cel putin cat am facut eu si chiar mai mult. Oricum, ca sportiv performantele Elisabetei Lipa vor fi foarte greu egalate. In momentul de fata nu se poate spune de ceea ce o sa fie la Dinamo, pentru ca urmeaza o reorganizare generala a MAI si care cuprinde si clubul Dinamo si, in functie de ce se va intampla, vom vedea in viitor. Cu siguranta, nu voi sta departe de Dinamo", a mentionat Popescu.

Marcel Popescu este convins ca Elisabeta Lipa nu a dorit sa preia functia pe care acesta a ocupat-o pana in prezent.

"Am avut o relatie exceptionala cu Elisabeta Lipa, ea nu a vrut sa imi ia locul nici acum un an, nici acum doi ani, nu asta a fost. Si-a dorit mereu sa fie presedinte, insa e normal acest lucru si, poate, si eu ma bucur ca un mare sportiv a venit la conducerea acestui club. Eu m-am pensionat, a fost o optiune personala. Am avut o activitate lunga la Dinamo, poate prea lunga, si trebuie un aer nou, pentru ca urmeaza si un ciclu olimpic. Sper ca peste patru ani sa ne bucuram de succesele sportivilor romani care, iata, peste 50 la suta sunt dinamovisti. Trebuie sa contam la Londra", a subliniat Popescu.

Elisabeta Lipa a avut, joi, o sedinta de aproximativ doua ore si jumatate cu chestorul Marcel Popescu, precum si cu Mircea Copaci si Eugen Colita.

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, actualmente presedintele Federatiei Romane de Canotaj, a fost numita, joi, in functia de presedinte a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, informeaza surse din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Mircea Copaci a fost numit prim-vicepresedinte, iar Eugen Colita si Pompiliu Bors vor ocupa functiile de vicepresedinti.

Ministrul Administratiei si Internelor, vicepremierul Dan Nica, a semnat in urma cu zece zile ordinul de pensionare al chestorului Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies