CUTREMURATOR! Dezvaluirile facute de primul salvamontist ajuns la locul accidentului lui Schumacher: cum putea fi evitat accidentul fatal

CUTREMURATOR! Dezvaluirile facute de primul salvamontist ajuns la locul accidentului lui Schumacher: cum putea fi evitat accidentul fatal

S-au implinit 5 ani de la teribilul accident in care a fost implicat Michael Schumacher.

Stephane Bozon, unul dintre primii salvamontisti ajunsi la fata locului, a oferit un interviu dupa 5 ani de la momentul accidentului si a relatat ca Schumacher a avut parte de un ghinion teribil. Tot tragicul eveniment ar fi putut fi evitat.

"Am vazut piatra in care a intrat cu schiurile, dar si piatra de care s-a lovit cu capul. Cu cateva zile inainte a nins, foarte putin, dar suficient cat sa acopere acele pietre cu un strat subtire de zapada, astfel ca nu a putut vedea pietrele. Totusi, daca ar fi nins mai mult, Schumacher pur si simplu ar fi trecut peste acele pietre. Prima data ne-a fost transmis ca accidentul s-a produs langa partie, ceea ce a facut ca interventia sa fie dificila. Tin minte ca doctorilor de pe elicopter le-a fost greu sa vina pentru acordarea primului ajutor, din cauza terenului accidentat”,
a declarat Bozon pentru publicatia germana FOCUS.

Pe 29 decembrie 2013 Michael Schumacher a suferit un teribil accident in timp ce se afla la schi in Alpi. Schumacher s-a lovit de o piatra, a fost proiectat aproape 3 metri in aer, dupa care a cazut intr-o zona presarata cu pietre.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la Ministerul Sănătății
BRAT