Cum arata noul bazin olimpic de 10 mil euro pe care Dinamo l-a deschis azi. Tiriac: "Speram sa mai avem inca 50 in 5 ani"

Cum arata noul bazin olimpic de 10 mil euro pe care Dinamo l-a deschis azi. Tiriac: "Speram sa mai avem inca 50 in 5 ani"

Elisabeta Lipa si Ion Tiriac au fost doua dintre numele importante care au asistat la inaugurarea noului bazin olimpic de la Dinamo.

10 milioane de euro a costat bazinul olimpic la care se lucreaza de aproximativ 6 ani. Dupa ce l-au deschis, acum oficialii dinamovisti vor sa-l omologheze.

"Saptamana viitoare voi fi in masura sa va spun care este suma la care s-a ridicat constructia bazinului. incepem acum preluarea acestui bazin. As dori sa luati in calcul ca suma care s-a alocat cuprinde si tot gardul de sprijin dinspre Barbu Vacarescu, pentru ca venea terenul la vale. Am avut probleme cu vecinii, si pe buna dreptate, sapai si crapau peretii. Nu pot sa dau exact o suma, dar cred ca se va ridica la nivelul salii de sport, in jurul sumei de 9-10 milioane de euro. Asa cred. Saptamana viitoare veti afla si suma exacta. Nu avem nimic de ascuns. Ma bucur ca dupa sase ani de zile acest obiectiv s-a finalizat si sportivii nostri au unde sa se antreneze, iar publicul bucurestean are unde sa vina sa se miste. Acum trebuie omologat", a declarat Lipa.

Tiriac spera ca si alte constructii similare sa fie deschise in urmatorii ani.

"E o treaba senzationala pentru ca am terminat-o, nu mai sta neterminata. La Targu Mures patinoarul este terminat de patru ani de zile si nu il deschid. De ce copiii nu patineaza acolo? Revenind aici, e o treaba buna si speram sa mai avem 50 din astea in urmatorii cinci ani"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies