UFC Robbie Lawler Rory MacDonald Alte sporturi

Absolut INCREDIBIL! Asta e cea mai SANGEROASA lupta din istoria UFC! Ambii luptatori au ajuns de nerecunoscut la spital! VIDEO

Robbie Lawler si Rory MacDonald au avut cea mai sangeroasa lupta din istoria UFC! Ambii luptatori au ajuns la spital cu rani serioase! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2015, 09:14
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2015, 09:24

UFC a produs multe meciuri sangeroase de-a lungul timpului, dar asa ceva nu s-a mai intamplat pana acum! Lawler si MacDonald s-au luptat cu garda jos si si-au impartit sute de pumni. Cei doi au ajuns la spital dupa meci plini de vanatai si cu mai multe fracturi.

Meciul e considerat deja unul dintre cele mai mari din istoria UFC si cu siguranta cea mai sangeroasa dintre ele. Intalnirea nu a fost nici macar main evenimentul galei UFC 189 din Las Vegas!

"A fost un razboi", a spus presedintele UFC, Dana White. "A fost o demonstratie completa si o victorie pentru ambii luptatori. Asta e una din cele mai mari lupte din istorie", a mai spus el. 

Robbie Lawle a castigat meciul cu putin timp inainte de final, dar a fost aproape de lesin. MacDonald conducea la puncte, insa n-a mai apucat finalul in cusca. 

 


 


 


 


 

Modifică setările cookies