(P) Superbilete pentru un început de zi cu noroc! Pariază pe A-League!

(P) Superbilete pentru un început de zi cu noroc! Pariază pe A-League!

Când serile îți sunt asigurate cu fotbal de calitate, dar vrei spectacol și în prima parte a zilei, cea mai bună opțiune este A-League australiană. 

Meciurie de la Antipozi încep cel mai devreme la 10 și cel mai târziu la 13:10 și-ți pot aduce profit pe biletele pre-meci și live la Superbet. Le poți și vedea în direct pe site și aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România, aplicație descărcată de peste 1.000.000 de pariori. Meciurile din A-League îți pot aduce un început excelent de zi!

FĂ-ȚI CONT LA SUPERBET ȘI ALEGE-ȚI ECHIPELE PREFERATE PE BILET

SYDNEY FC, SINGURA CALIFICATĂ DEJA ÎN SEMIFINALE

A-League s-a născut în 2004, la inițiativa Federației australiene de fotbal, înlocuind vechea competiție, National Soccer League, care se disputa din 1977. Primul sezon a fost 2005/2006, cu opt echipe la start. Numărul acestora a crescut, în timp, astfel că acum avem 11, în al 15-lea sezon de A-League, 2019/2020.

În sezonul regulat se joacă 29 de etape și cluburile au câte 26 de meciuri și 3 „bye”, din cauza numărului impar de echipe. La finalizarea celor 29 de etape, primele două clasate avansează în semifinale în mod direct și obțin locuri în Liga Campionilor Asiei 2021, în timp ce formațiile de la locurile 3 la 6 joacă într-un play-off, pentru a da celelalte două semifinaliste.

Momentan, Sydney FC, liderul campionatului, este singura echipă calificată deja matematic în semifinale. Melbourne City e pe locul 2, cu 43 de puncte, dar Wellington Phoenix și Brisbane Roar, cu 41, respectiv 40 de puncte, îi amenință poziția.

VEZI AICI OFERTA SUPERBET PENTRU FOTBALUL AUSTRALIAN ȘI ALEGE PARIURILE CÂȘTIGĂTOARE

X-URI, MARCATORI, CARTONAȘE ETC.

Echipele cele mai predispuse la egal sunt Brisbane Roar, Perth Glory și Newcastle Jets, toate trei cu câte șapte remize până acum. La polul opus, se află Adelaide United, care are cele mai puține remize din campionat: doar două în 25 de meciuri disputate. 

Dacă preferi pariurile speciale și mai ales cele pe marcatori, trebuie să știi că Adam Le Fondre (Sydney, 19 goluri), Jami MacLaren (Melbourne, 19) și Besart Berisha (Western United, 16) sunt golgheterii de până acum ai competiției.

Unii preferă să parieze pe cartonașe. În acest caz, trebuie știut că Adelaide United, Brisbane Roar și Central Coast Mariners sunt cele mai sancționate echipe din ligă. Primii sunt lideri la cartonașe galbene, în timp ce Mariners au cele mai multe cartonașe roșii. 

Evident, poți câștiga și pe echipele care nu primesc gol. Aici, avem un lider inedit: Petth Glory, care are cel mai mare procentaj de clean sheets din campionat: 32% (8 meciuri fără gol primit din 25). Liderul Sydney, de exemplu, are doar 24% (6 meciuri din 24). 

PARIURI POPULARE ȘI ECHIPE PROFITABILE

Echipe tari pe teren propriu (pariul 1 - victorie gazde)

Sydney FC, Wellington Phoenix și Melbourne City.

Echipe pe care merită să pariezi când joacă în deplasare (pariul 2 - victorie oaspeți)

Sydney FC, Melbourne City, Perth Glory și Western United. 

Echipe 3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meciurile lor)

Adelaide United, Melbourne City, și Melbourne Victory.

Echipe 0-2 (sub 2.5 goluri marcate în meciurile lor)

Brisbane Roar, WS Wanderers și Newcastle Jets. 

Cele mai profitabile echipe când cauți pariuri Pauză/Final

Dacă vrei să cauți echipe care sunt în avantaj la pauză și câștigă meciurile atunci Sydney FC, Melbourne City și Perth Glory sunt primele 3 echipe de luat pentru 1/1 sau 2/2 (dacă evoluează în deplasare).

Dacă vrei să vezi cine sunt echipele care dacă sunt conduse la pauză pierd și meciul, îți spunem noi: Central Coast Mariners, Newcastle Jets și Adelaide United.

Echipele cele mai predispuse la NGG sunt Sydney FC, Brisbane și Perth Glory.

După cum vezi, ai o mulțime de variante câștigătoare în fotbalul din Australia. Alege-ți pariurile preferate din A-League și plasează biletele inspirate!

DESCARCĂ-ȚI APLICAȚIA SUPERBET PENTRU IOS ȘI ANDROID ȘI ÎNCEPE SĂ CÂȘTIGI PE ECHIPELE TALE PREFERATE

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creşteri importante ale concentraţiilor poluanţilor monitorizaţi, în Capitală şi localităţile limitrofe
BRAT

Modifică setările cookies