Red Bull Homerun revine: pe 25 februarie, la Predeal, și pe 4 martie, la Poiana Brașov! Ultima coborâre e cea mai distractivă!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:34
Red Bull Homerun cheamă toți iubitorii de schi și snowboard la ultima coborâre pe pârtie, pe 25 februarie, la Predeal, și pe 4 martie, la Poiana Brașov, în cadrul festivalului Massif.

Pasionații de sporturi de iarnă, fie că sunt profesioniști sau amatori, se întrec în cea mai trăsnită coborâre pe schiuri și snowboard din România, Red Bull Homerun. La sfârșitul programului instalațiilor de transport pe cablu, participanții iau startul în același timp, în stil Le Mans. 

La Predeal, concurenții vor porni din vârful pârtiei Cocoșul, pe o distanță de 2250 metri, iar la Poiana Brașov, pe pârtia Drumul Roșu, pe o distanță de 3100 metri. Numai cine trece primul linia de sosire câștigă, însă toți se distrează. 

Categoriile care vor fi premiate:

- Schi masculin

- Schi feminin

- Snowboard masculin

- Snowboard feminin

- Premiu special pentru cea mai trăsnită costumație

La finalul competiției, toți participanții, împreună cu prietenii lor, sunt invitați la baza muntelui pentru a sărbători victoria sau experiența inedită. La Poiana Brașov, distracția continuă în cadrul Massif, cel mai cool festival de muzică de pe pârtiile din România.

Munte + competiție + prieteni + party = Red Bull Homerun. Acestea sunt ingredientele unei zile pline de energie, în care ultima coborâre este cea mai distractivă.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile sunt deschise și se pot face online, sau la fața locului, în intervalul 09:30 - 14:00.

Regulamentul și toate detaliile competiției sunt disponibile aici.

Cele mai bune momente de la Red Bull Homerun 2022 pot fi văzute aici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!