(P) SuperFotbal în Ligue 1: alege-ți favoriții la ultima etapă din 2022!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 13:29

Așteptarea s-a încheiat pentru fanii fotbalului francez, care își pot revedea favoriții. Etapa a 16-a din Ligue 1, ultima din 2022, se dispută miercuri și joi, iar toate partidele beneficiază de SuperPariuri, Pariuri Speciale și pot fi urmărite LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet.

 

Descoperă oferta completă pentru runda din Ligue 1 și alege-ți favoriții!

Mbappe, primul meci după finala din Qatar

 

Etapa a 16-a din Ligue 1 începe miercuri, de la ora 16:00, cu două meciuri între echipe aflate în partea inferioară a clasamentului. Corsicanii de la Ajaccio primesc vizita „lanternei roșii” Angers, care a ajuns la 7 înfrângeri consecutive în campionat, iar „canarii” de la Nantes se deplasează la Troyes.

Două ore mai târziu, Auxerre, care ocupă prima poziție retrogradabilă, joacă împotriva lui Monaco. Monegascii sunt la un singur punct de zona europeană și speră să încheie anul în Top 5. Va fi prima întâlnire directă în Ligue 1 după aproape 12 ani. În urmă cu mai bine de un deceniu, cele două echipe s-au întâlnit pentru ultima oară în eșalonul inferior, iar trupa din Principat se impunea în ambele dueluri cu 2-0, asigurându-și promovarea la finalul sezonului. Meciul beneficiază de cote mărite la Superbet, iar o victorie a oaspeților are 1.80, în timp ce Auxerre a primit 4.80.

Clermont – Lille și Brest – Lyon sunt partidele care ne pregătesc pentru cel mai așteptat moment al serii din Ligue 1. De la ora 22:00, pe Parc des Princes, liderul PSG joacă împotriva penultimei clasate, Strasbourg. Dacă Messi este încă în vacanță, după ce a câștigat Mondialul din Qatar, Mbappe și-a înecat amarul pierderii finalei prin antrenamente și va fi pe teren încă din primul minut. Titular va fi și celălalt membru al tripletei teribile a parizienilor, Neymar. Vor lipsi însă Hakimi, învoit după parcursul de la turneul final, dar și accidentații Kimpembe, Danilo Pereira, Nuno Mendes și Renato Sanches.

Neînvinsă în această ediție a campionatului, PSG are 5 puncte mai mult decât revelația Lens și are cel mai bun atac din Ligue 1, cu 43 de reușite în 15 meciuri, dar și cea mai sigură apărare, cu doar 9 goluri încasate. 2.10 este cota pentru ca parizienii să câștige fără gol primit, în timp ce Mbappe este favorit să marcheze în poarta alsacienilor (1.50), urmat de Neymar (1.67).

Toate meciurile din Ligue 1 beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Ultima zi din Ligue 1 în 2022

 

Anul de super fotbal din Franța se încheie joi, cu 4 partide care aduc în prim-plan nume importante. Ultima zi din 2022 cu meciuri din Ligue 1 începe la ora 18:00, cu duelul dintre Lorient și Montpellier. Chiar dacă au ajuns la 5 etape fără victorie, gazdele încă ocupă a cincea poziție, grație startului de sezon mult peste așteptări. Aflată pe locul 3, Rennes se deplasează la Reims și încearcă să încheie anul pe podium.

Cele mai tari partide ale serii sunt programate la ora 22:00. Pe Velodrome, Olympique Marseille joacă împotriva celor de la Toulouse. Înaintea întreruperii campionatului, echipa lui Igor Tudor era într-un moment bun, cu două victorii consecutive, care-i consolidaseră locul 4, la doar un punct în spatele lui Rennes. OM a câștigat ultimele 6 dueluri directe cu Toulouse, în 4 din aceste partide reușind să-și păstreze poarta intactă. 1.53 este cota pentru o nouă victorie a lui Marseille, în timp ce oaspeții au primit la Superbet cotă 6.00.

Dacă prezența lui PSG pe primul loc este absolut normală, Lens merită statutul de revelație. După 15 etape, gruparea „Sang et Or” este pe locul 2, la doar 5 puncte în spatele liderului din Ligue 1 și se deplasează pe terenul echipei lui Rareș Ilie, Nice. Trupa de pe Coasta de Azur nu a impresionat în mandatul lui Lucien Favre și ocupă doar poziția a noua. Pentru Lens, un succes în această rundă ar însemna un plus de moral înaintea primei partide din 2023. Pe 1 ianuarie, va avea cel mai important examen al sezonului, jucând pe teren propriu împotriva celor de la PSG.

Meciurile din Ligue 1 se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!