(P) Superbet îți aduce live online cele mai tari curse reale de câini! Intră acum în universul ogarilor zburători!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 21:13
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 21:18

SuperDistracția continuă acasă la Superbet, unde pe orice dispozitiv ai o largă varietate de jocuri cu care să-ți umpli timpul, să te distrezi și să faci bani.

Azi îți propunem ceva nou: cursele reale de câini, cu rezultate în timp real și sprintruri supersonice ale ogarilor englezi. Nu e nimic preînregistrat sau virtual, asta spre liniștea adepților lucrurilor 100% autentice.

La Superbet ai sute de curse reale de câini pe zi, la câteva minute distanță una de alta, pentru ca tu să îmbini distracția cu profitul.

La cursele reale de câini, Superbet îți oferă cote ca la fotbal

Cursele de câini sunt foarte iubite și foarte urmărite de pariorii din întreaga lume. Aceștia joacă pe întrecerile canine cu mult înainte să se descopere pariurile pe fotbal, tenis sau baschet. Cursele de câini erau mixate cu mult timp în urmă cu vânătoarea, de aici venind și ideea de a le calcula viteza de deplasare. Proprietarii de ogari englezi (Greyhound) puneau prinsoare că patrupedul lor va prinde înaintea celui al prietenului, al vecinului sau al adversarului politic un raton, un iepure sau o vulpe. Cine a făcut asta măcar o dată, știe cât de tare e senzația.

Pe site și pe aplicația Superbet ai cote de minimum 1,30 pentru ca un ogar englez să încheie o cursă pe podium și de peste 17,00 ca cel cu șansele cele mai mici să câștige cursa.

Cursele reale de câini îți oferă o largă varietate de pariuri

Opțiunile de pariere pe cursele de câini nou introduse de Superbet sunt multiple și acoperă tot ce și-ar putea imagina un parior pretențios. Astfel, la o singură etapă Greyhound ai la dispoziție pariurile clasice pe câștigător, cele care au SuperCote. Există însă și variante mai sigure, dar ale căror cote scad, respectiv că un anumit câine termină cursa pe locurile 1-2 sau pe locurile 1-3. Cursele sunt live, câinii sunt reali și gata mereu să alerge sprintul vieții, pentru a prinde iepurele și a ți-l oferi pe tavă, la o cotă de senzație. O rundă a unui joc durează aproximativ 3 minute și 45 de secunde, timp în care se anunță începerea cursei, se desfășoară întrecerea și se afișează rezultatele finale.

Vino online la Superbet și fă parte din haita iubitorilor de câini și a întrecerilor live dintre ei!

Cursele reale de câini nou introduse de Superbet în oferta live de pe www.superbet.ro și de pe aplicația de mobil sunt curse cu 6 câini. Între runde ai minimum două minute de pauză, astfel încât să ai timp să-ți plasezi pariurile și să te pregătești pentru startul cursei. Totul este cât se poate de dinamic, interactiv și spectaculos. Ai un câine preferat? Pariază acum pe el la Superbet!
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!