(P) Superavantaj și vikingii. Poți câștiga mai devreme pe campionatul Norvegiei la Superbet

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 17:14
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 17:16

Călătoriile emoționale cele mai curajoase sunt cele responsabile, făcute informat, dar și cu pasiune. 

În perioadă de vacanță pentru campionatele populare, merită să descoperi Eliteserien, campionatul care înseamnă mai mult decât liga care i-a dat pe Haaland și Solskjaer fotbalului mondial.

Careul fericirii Superavantaj

Deja, 4 meciuri au dublat numărul pariorilor câștigători, dintre cei care au jucat la Superbet.ro pe evenimente din această ligă.  Este vorba despre Stabaek-Rosenborg 2-0 → 2-2 (final), unde Superbet a plătit și 1-final și X-final. Apoi, spectaculosul Viking-Odd BK 0-2 → 3-2 (final), în care Superbet a plătit și Victoria oaspeților (2-final, imediat după ce Odd s-a distanțat la 2-0 pe tabelă) și 1-final (pentru că echipa gazdă a întors meciul și-a câștigat partida.

Bucurie la puterea a doua a fost și în uluitorul Valerenga-Lillestrom 3-1 → 3-4 (final), Cu pariurile 1-final, respective 2-final plătite de Superbet. Fericire la pătrat și în Bodo/Glimt - Brann 0-2 → 2-2 (final), unde 2-final și X-final au fost verzi la Superbet cu Superavantaj.

Echipele care atrag atenția în etapa din acest weekend

În acest weekend, judecând după statistica Superavantaj și statistica general a competiției (mai exact, liniile W/L, respectiv L/W, adică, echipele care fie au întors meciuri în favoarea lor, fie au fost întoarse de adversar, meciurile cu potențial de Superavantaj din prima etapă după fereastra de preliminarii sunt: Brann (vs Viking, în deplasare) & Tromso (vs Stabaek, acasă).

Vezi aici oferta completă de pariuri și cote pe campionatul din Norvegia și joacă responsabil

Campionatul norvegian este unul în care cele mai populare pariuri sunt cele pe soliști (final: 1 – victorie gazed; X-egal; 2-victorie oaspeți), Total Goluri (Peste 2.5 media acestui campionat), dar și Ambele echipe marchează (GG ), unde proporția este de 58% DA, față de 48% NU.

Inspiră-te pentru bilete de pariuri simplu și direct, din Super Social

În rețeaua de socializare a pariorilor din aplicația Superbet, poți copia biletele plasate de ambasadori de brand, influenceri, tipsteri, jurnaliști sportive celebri și poți câștiga pe inspirația, experiența, informațiile și spiritul lor de anticipație.

Instalează acum aplicația Superbet și hai în Super Social

GO SUPER

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!