(P) Șeminee premium de la Alego sunt acum mai accesibile ca oricând

(P) Șeminee premium de la Alego sunt acum mai accesibile ca oricând

Una dintre cele mai stilate, dar și utile modalități de a-ți încălzi locuința este reprezantată de instalarea unui semineu pe lemne.

Dacă te-ai întrebat vreodată, cât de eficient se poate încălzi locuința, folosind o astfel de soluție alternativă, atunci rândurile următoare ți se adresează. Vei afla informații necesare pentru a te familiariza cu beneficiile pe care ți le poate aduce un șemineu în casa ta.

Pe lângă atmosfera idilică de care se bucură un living călduros dotat cu un șemineu, senzație ușor de observat, mai ales în serile târzii de toamnă sau iarnă grea, când trosnetul lemnelor arzând, te îmbie să petreci momente speciale în familie sau în compania persoanei iubite, la gura unui focar semineu de cea mai bună calitate. Evident, rolul acestuia nu este unul pur decorativ, ci are și un rol extrem de practic, acela de a aduce un aport semnificativ de caldură, mai ales în camera sau spațiul unde este montat. Și pentru că vorbeam despre funcționalitate, în oferta profesioniștilor de la Alego.ro poți găsi și modele de semineu centrala cu ajutorul cărora, apa caldă și căldura, vor putea fi transferata și în restul camerelor locuinței tale, cu ajutorul unui sistem complex de distribuție care funcționează pe același principiu ca acela al unei centrale termice pe gaz. Practic, faci focul în șemineu și încălzești întreaga locuință - focarul poate fi racordat la instalația de calorifere sau încălzire în pardoseala existenta deja în casă. Astfel, te bucuri de design-ul atrăgător și spectaculos al unui șemineu, la pachet cu avantajele tehnice ale unei centrale clasice.

Este foarte important să știi că pentru montarea unui șemineu este recomandat să se apeleze la suportul personalului autorizat și specializat într-un astfel de proces complex și  migălos. Așadar, în etapele construirii, un profesionist va monta coșul de fum, il va racorda la focar, va realizare canalele de distributie al aerului cald și finisarea șemineului în funcție de designul ales. 
 
În ceea ce privește coșul de fum, se recomandă achiziționarea unuia profesional, cu tubulatură interioară din șamotă, care este un material specializat care face fața cu brio temperaturilor extreme și coroziunii, mai bine decât orice alt material. Coșurile de fum profesionale sunt singurele care asigură funcționarea șemineului la parametri optimi, fără scăpări de căldură sau de fum emanat în încăpere. Din punct de vedere al finisajului, acesta se realizează conform preferințelor tale, putând să alegi între materiale mai mult sau mai puțin costisitoare, model minimalist sau decorat. Există și posibilitatea amenajării unui loc special de șezut lângă șemineu sau al unui spațiu pentru depozitarea lemnelor cu rol practic, dar și decorativ.

Încă un beneficiu important pe care merităm să-l amintim, derivă din faptul că un șemineu are potențialul de a mări considerabil valoarea de piață a locuinței tale cu 6% până la 12%, aspect de luat în considerare atunci când te vei gândi vreodată să-ți vinzi locuința la un preț mult mai bun. Astfel, un șemineu îți oferă și oportunitatea de a-ți recupera investiția inițială și de ce nu, chiar să te bucuri și de un mic profit.

Așadar, dacă ești interesat de achiziționarea unui șemineu de cea mai înaltă calitate, acum este momentul să vizitezi site-ul celor de la Alego.ro, unde vei găsi o gamă completă de produse și accesorii, dedicate soluțiilor de încălzire alternativă și lista de prețuri, adaptate în funcție de bugetul alocat și nevoile de încălzire ale fiecăruia în parte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cătălin Drulă: Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti s-ar putea finaliza în acest an
BRAT
Modifică setările cookies