Advertoriale

(P) Șase noi etape în Road to Vegas: noi șanse de a juca poker la TV și în Orașul Luminilor

În ianuarie (23 și 30) și februarie (6, 13, 20 și 27) vor fi organizate noi show-uri TV cu statut de finală de etapă în campania Road to Vegas.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 15:54
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 15:57

Succesul celor 6 etape programate inițial i-a determinat pe cei de la 888poker și PokerFest România să dubleze această campanie: de două ori mai multe premii, de două ori mai multe emisiuni TV, de două ori mai multe vedete implicate, de două ori mai multă adrenalină!

Astfel, pe lângă cei 6 români care și-au câștigat deja pachetele pentru Las Vegas, alți 6 români vor avea privilegiul de a merge gratuit în Orașul Luminilor. Aceștia vor primi de la organizatori cazare, bilete de avion și chiar tichet de acces în renumitul turneu $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em din cadrul World Series of Poker 2020, care se va desfășura în luna iunie în Las Vegas. Conform legislației din statul Nevada, participanții trebuie să aibă 21 de ani împliniți la momentul de start al seriei de turnee.

"Experiența de vis de a juca poker în Las Vegas este mai accesibilă decât oricând, îi invităm pe toți pasionații de poker să se înscrie la turneele online. Vor avea parte de adrenalină și premii consistente, poate chiar șansa de a juca poker la TV alături de o persoană publică. Fiecare moment din campania noastră este o experiență intensă în sine. Pentru public, oferim de asemenea un show aparte la B1 TV. În noile ediții, am invitat vedete foarte apreciate online și offline - Mihai Morar, Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș. Suntem siguri că spectacolul va fi incendiar, cu o asemenea miză - Las Vegas și cei 888.888 de dolari", subliniază organizatorii.

Mecanismul de acces în campanie este simplu și destinat oricărui român pasionat de poker sau care dorește să vadă ce avantaje în materie de divertisment (și oportunități financiare la pachet, ca bonus) poate aduce acest joc. Pe 888poker se poate participa cu un tichet de 10 USD la turneul săptămânal special dedicat campaniei Road to Vegas. Primii 10 clasați la finalul etapei se bucură de un premiu consistent - 5000 USD, valoare împărțită de cei 6 jucători în funcție de clasare. Mai important poate este că acești jucători ajung și în finala de la TV, un show unde joacă alături de o vedetă. Se pornește de la nivel egal de fise, iar câștigătorul ia totul: pachetul special pentru Las Vegas, cu șansa la cei 888.888 de dolari aflați în joc la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em din cadrul World Series of Poker 2020.

Au românii șanse reale la un premiu atât de fabulos? Istoria participărilor românești la astfel de turnee de top arată că există performanțe românești istorice, ușor de găsit la o simplă căutare pe internet. Anul trecut, chiar la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em din cadrul WSOP, un român a ajuns pe locul 7 și a câștigat o sumă consistentă - 136.888 de dolari.

Modifică setările cookies