Advertoriale

(P) România te face fericit cu pariuri inedite! Noi „sărim la cap” cu surprize în contul tău

Avem speciale! Cine mai dorește, cine mai poftește? Pariuri care duc România la Mondiale, iar pe tine la câștig.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Martie 2021, 07:35
Data actualizarii: Joi 25 Martie 2021, 07:38

Dacă eram un mare supermarket din România, săptămâna asta era "Săptămâna Românilor". Suntem un mare supermarket! De cote speciale pentru pariuri câștigătoare.

Avem tot ce vrei, la toate vitrinele. La vitrina de calificare a României la Mondialele din 2022, la rafturile cu meciuri ale tineretului U21 pentru fazele superioare de la Euro. Cote pentru marcatori, pentru număr de goluri înscrise sau de puncte obținute, pe locul pe care terminăm grupa sau Euro (în cazul U21). Câte? Sute! Și când te gândești că printre ele sunt atâtea câștigătoare, nu putem să-ți dorim decât ‘la mai mare!’. Zilele acestea joci pe ce vrei tu: goluri din lovitură liberă, goluri din afara careului, autogoluri...vino să le descoperi, în aplicația care te ține conectat la câștig! 

E de stat la televizor și de strâns pumnii pentru românii din teren. Apoi, click pe cota bună! Dacă simți emoții și că te mănâncă palmă, fii sigură că e de la noi. Și, ca să verticalizăm spre poartă, nu vă mai amintim decât de promoția momentului la Fortuna:

Tu mergi mai departe trup și suflet cu Naționala Mare la Mondiale sau cu U21 la Euro spre meciurile finale și noi îți dăm înapoi 25% dacă nu iese treaba cum ai prezis tu pe bilet! 

Pui cel puțin 3 selecții pe biletul de joc în care să ai și un meci al României - e perfect (dacă ai cotă minimă de 1.5/selecție și miză maximă 200 de lei/bilet). Poți să facă și foarfecă pe spate, că ești asigurat cu 25% din miză înapoi, dacă ‘dai pe lângă poartă’. Dar nu uita că ai și premii garantate, cât e luna martie de lungă! Intri pe site sau în app, verifici calendarul promoțional și afli ce ai câștigat: pot fi bonusuri, rotiri gratuite în cazinou sau...mai bine descoperă-le tu pe toate! 

Dintr-o atingere, ca la fotbalul de Mondiale. La Fortuna e simplu să intri în echipa câștigătoare a pariorilor: noi ținem cu tine și toți ținem cu România! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!