(P) PEFOC îți prezintă conceptul inovator de sobă pe peleți cu tehnologie Wi-Fi

(P) PEFOC îți prezintă conceptul inovator de sobă pe peleți cu tehnologie Wi-Fi

Una dintre cele mai inedite soluții de a obține căldura, atât de necesară casei sau cabanei tale și la care probabil nu te-ai gândit până acum este reprezentată de soba pe peleti, disponibilă și în gama de produse a specialiștilor în soluții alternative de încălzire de la PEFOC.

Pe piața din România ai la dispoziție o gama întreagă de sobe care pot funcționa cu diferite soluții de peleți, clasici - din lemn sau obținuți din alte tipuri de material, cum ar fi combustibilii bio, dar indiferent de natura sau componența acestora, vei avea ocazia să sesisezi pe cont propriu, că apelarea la o astfel de soluție vă va scuti de cheltuială, fiind mult mai ieftine decât alternativele claise precum: gazul, propanul sau încălzirea cu ajutorul electricității. În funcție de nevoile tale și caracteristicile spațiului pe care urmează să-l încălzești, nu de puține ori, o sobă pe peleți poate ajunge să fie mai potrivită chiar și decât un semineu tradițional. Acestea sunt și foarte practice, fiind suficient să alimentezi soba o singură dată, ca mai apoi să te bucuri de căldura unui foc curat și eficient, pentru multe ore sau până la următoarea alimentare cu peleți.

În rândurile următoare, ne-am gândit să îți prezentăm câteva aspecte importante care să-ți potenteze la maximum beneficiile și funcționalitatea unei sobe pe peleți, în deplină siguranță și confort:

Deții controlul absolut al temperaturii

Avantajul unei sobe care funcționează cu peleți este reprezentat de capacitatea de a controla eficient temperatura de ardere. În funcție de preferințele tale, ai posibilitatea de a seta căldura la fel de practic ca și în cazul unui sistem de încălzire pe gaz sau curent, grație termostatului electronic de înaltă precizie care poate fi acționat inclusiv, printr-o aplicație de smart-phone.

Tehnologie inovativă cu soluție Wi-Fi

Majoritatea modelelor de sobe pe peleți beneficiază de un sistem automat de pornire/oprire. Această funcție este posibilă grație unui sistem inteligent, computerizat. Altfel spus, soba pe peleți funcționează independent, fiind necesară doar o intervențiă minimă din partea celui care o manevrează. În plus, există și posibilitatea montării unui dispozitiv de tip termostat, care să-ți permită reglaje fine asupra temperaturii ambientale din camera unde este montat, inclusiv în modul de smart-control prin tehnologie de ultimă generație cu funcție wi-fI.

Eficiență maximă

Soluțiile de încălzire pe bază de combustibil fosili sunt garanția unui randament superior, echivalent cu un cost de utilizare mai mic, atât pentru portofel, cât și asupra mediului înconjurător. Așadar, pentru bunăstarea ta este recomandat să cauți un model care să-ți livreze eficient căldura, la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Modelele din gama profesioniștilor de la PEFOC, asigură un randament foarte bun printr-o eficiență brută, care se situează în jurul valorii de 80%.

Grijă mare la cum depozităm peleții!
Depozitarea corectă a peleților este esențială, mai ales că aceștia pot absorbi o cantitate considerabilă de umezeală din aerul înconjurător, precum și de pe podele sau pereți. Pentru evitarea umezelii și a deteriorării premature, peleții trebuie protejați și depozitați în spații bine aerisite și uscate, altfel, utilizarea constantă a peleților uzi va genera în timp, pe lângă o ardere incompletă, și deteriorarea propriu-zisă a sobei prin depunerea unei pelicule din resturi și funingine, care dăunează chimic materialul din care este confecționată.

Sub sloganul „Noi facem tot, tu pui pe foc!”, profesioniștii de la PEFOC sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor tale și să ofere consultanță gratuită în vederea alegerii modelului potrivit de sobă. De asemenea, în magazinul online pefoc.ro aveți la dispoziție o gamă diversă de produse: focare, șeminee centrale, sobe pe lemne sau peleți, coșuri de fum și alte accesorii special concepute pentru căldura și confortul locuinței tale.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT