Advertoriale

(P) Pariurile sportive în cazinouri online

Lumea cazinourilor online nu se limitează doar la jocurile de noroc clasice.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2020, 10:47
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2020, 10:49

Marii pariori sunt într-adevăr atrași de ruletă, poker și blackjack, dar cazinourile online din România și din întreaga lume includ în oferta lor și posibilitatea de a plasa pariuri sportive. Parierea pe evenimente sportive este o „îndeletnicire” a celor pasionați de sport. 

Pariurile sportive implică nu numai pasiunea pentru sport, ci și un nivel ridicat de cunoștințe menit să încline balanța în favoarea pariorului. Lumea pariurilor sportive nu se axează exclusiv pe noroc. Avantajul parierii pe meciuri și alte partide sportive este acela că pariorul are un cuvânt de spus, dacă este familiarizat cu sportul pe care pariază. 

Cunoscând stilul de joc al unei echipe sau al unui jucător, precum și ale celorlalți participanți la joc, îți va fi mai ușor să plasezi pariuri cu șanse mai mari de a se materializa în câștiguri. Printre sporturile pe care poți paria în cazinouri online se numără fotbal, tenis, box, golf, baschet, handbal, dar și curse de cai, ciclism, hochei și darts. 

Tipuri de pariuri sportive

Tipurile de pariuri sportive variază în funcție de sportul pe care pariezi. Cel mai popular pariu sportiv în România este cel care vizează echipe de fotbal atât de la noi din țară, cât și din străinătate. În acest caz, cea mai des folosită opțiune este pariul de tipul 1 x 2, care are ca obiectiv ghicirea echipei câștigătoare. Este un pariu simplu și la obiect, astfel că nu este de mirare că este îndrăgit de majoritatea pariorilor. 

Mai ai apoi la dispoziție pariul DND (Draw No Bet) sau Handicap asiatic 0, prin care se elimină ideea unei remize, iar dacă meciul se încheie indecis, ți se va returna suma pariată. Pariul șansă dublă acoperă două dintre cele trei rezultate posibile.

Pariurile sportive pot fi clasificate și în termeni mai simpli, fiind împărțite în pariuri simple și pariuri multiple. Pariul simplu este cel în care se pariază pe o singură selecție referitoare la evenimentul sportiv, pariorul fiind câștigător dacă a selectat rezultatul corect. 

Pariul multiplu este mai popular pentru că permite selecții multiple pe același cupon de pariere, crescând astfel șansele de a obține câștiguri mari cu mize relativ mici. Cele mai complexe pariuri sportive pe fotbal sunt pariurile de tip sistem care permit mai multe selecții, acestea putând fi câștigătoare chiar dacă nu toate selecțiile sunt corecte. Câștigurile se stabilesc în funcție de sistem și de numărul de selecții.

Un alt sport pe care se pariază cu spor în România este tenisul. Tenisul aduce cu el peste 15 opțiuni de pariere în casele de pariuri și cazinourile online. Astfel, se poate paria pe câștigătorul meciului, pe numărul total de game-uri, cu variante de sub/peste (numărul de game-uri), dar și pe handicap game-uri/seturi, în acest caz, pariul fiind câștigător dacă diferența cu care se câștigă meciul este mai mare decât limita sau dacă handicapul acoperit este mai mic decât limita.

Bonus fără depunere la pariuri sportive

Cazinourile online din România se întrec în oferte de bun venit și de loialitate pentru pariorii lor. Cea mai populară ofertă va rămâne întotdeauna și pentru orice jucător cea de bonus fără depunere. Într-adevăr, din cauza pandemiei cu coronavirus, anul acesta, piața pariurilor sportive a suferi un mare șoc. Peste 14.000 de case de pariuri au fost închise și majoritatea evenimentelor sportive au fost anulate. Drept urmare, nici numărul bonusurilor fără depunere nu a mai fost atât de mare. Cu toate acestea, lucrurile încep să revină la normal și în curând vom vedea și o revenire în forță a pariurilor sportive.

 Între anii 2010 și 2015, piața pariurilor sportive din cazinourile online explodase. Existau numeroși operatori de pariuri sportive care răsfățau jucătorii cu bonusuri fără depunere, ce le permiteau jucătorilor să plaseze pariuri fără să scoată nici un ban din buzunar. Bineînțeles, fiind perioada dinaintea reglementării ca la carte a jocurilor de noroc din România, mulți dintre operatori nu se țineau de cuvânt când venea vorba de plata câștigurilor obținute în urma pariurilor fără depunere. 

Lucrurile se schimbă însă începând cu 2015, când apare ONJN și toți operatorii de jocuri de noroc au obligația de a fi licențiați pentru a putea să își desfășoare activitatea pe piața românească. Reglementarea legală a adus cu ea o scădere a numărului de cazinouri online, dar și a bonusurilor fără depunere. Cu toate acestea, cazinourile online cu reputație din România continuă să își motiveze vizitatorii cu bonusuri fără depunere la deschiderea unui cont, bonus ce poate fi folosit și pentru plasarea de pariuri sportive.

Exemple de astfel de bonusuri pot fi găsite la diferite cazinouri online. Maxbet are un bonus fără depunere de 50 RON la deschiderea și verificarea unui cont, bani ce pot fi folosiți pentru plasarea de pariuri sportive, după introducerea codului promoțional „50ESPORTS”. Admiral își tentează jucătorii cu un bonus de 150 RON, pentru un depozit de 30 RON și plasarea primului pariu de minim 1 RON, căruia i se poate adăuga un bonus în bani la casino fără depunere. Superbet nu se lasă mai prejos și își invită jucătorii noi să se bucure de un bonus de bun venit sport de 500 lei la un depozit minim de 20 lei.

Bineînțeles, ca în cazul tuturor bonusurilor fără depunere din cazinourile online, jucătorul trebuie să îndeplinească anumite condiții de rulaj înainte de a putea să își retragă câștigurile. Acestea pot fi respectarea termenului de valabilitate și rularea de câteva ori a bonusului sau altele asemenea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!