(P) Pariez de 10 ani online, la ce case de pariuri online joc in prezent?

Autor: Sport.ro
Joi 15 Decembrie 2016, 14:13

	(P) Pariez de 10 ani online, la ce case de pariuri online joc in prezent?

Ma numesc Cadar Marius si sunt fondatorul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara – PariuriX.com.

In ultimii 10 ani am ajutat mii de pariori romani sa migreze catre online. De fiecare data am pus accentul pe educarea pariorilor si chiar daca sunt in parteneriat cu o buna parte dintre casele de pariuri online licentiate la ONJN, am mers mereu pe premiza de a-i sprijini pe cei care vor sa invete mai multe despre acest domeniu.

La inceput, mi-am castigat existenta exclusiv din pariurile jucate, insa ulterior am extins acest proiect frumos pe mai multe canale. Pe langa zecile de mii de articole informative publicate online, care fac vorbire despre mai toate formele de jocuri de noroc existente, am tiparit si prima carte dedicata pariurilor din Romania: PARIURI SPORTIVE FARA SECRETE.

De-a lungul anilor am reusit sa formez o echipa demna de invidiat, care reprezinta un punct de referinta in domeniu. Pentru mai multe detalii aruncati un ochi aici: Ponturi Pariuri Sportive de la Echipa de specialiști PariuriX.

De asemenea, am obtinut pentru pasionatii de jocuri de noroc din tara o serie de oferte exclusive, de care puteti beneficia daca va inregistrati la operatorii recomandati de mine prin site-ul PariuriX.com.

Unde joc? Personal, am cont la toate agentiile de pariuri sportive online licentiate, insa joc numai la cele recomandate de mine. Daca va intrebati de ce joc la mai multe si nu la una singura, va anunt ca am toate motivele sa o fac si chiar va incurajez si pe voi sa faceti la fel. Avand conturi deschise la acele agentii, ma asigur ca pot paria pe toate evenimentele sportive posibile la cele mai mari cote de pe piata si reduc drastic sansele de a putea fi limitat!

Ce pot sa va mai spun este ca nu exista o agentie perfecta. Tocmai de aceea este bine sa cunoastem cele mai bune variante pe care le avem si mai ales punctele tari ale fiecarui operator in parte.

Dupa cum stiti, am lansat in premiera si vestea cea mai buna pentru pariori din acest an, si anume: Pariurile online vor fi impozitate la sursa din 2017. Aceasta decizie la care a ajuns Consiliul Consultativ al ONJN, impreuna cu ANAF si cu sefii caselor de pariuri online care activeaza in Romania se va pune in aplicare la urmatoarea actualizare a Codului Fiscal.

V-am pregatit si o publicatie gratuita pe care o puteti descarca gratuit de la adresa: https://pariurix.com/pdf/ghid-pariuri-sportive-online-cadar-marius.pdf. GHID PARIURI ONLINE include detalii despre toate aspectele legate de casele pariuri online, o serie de sfaturi si o serie de rezolvari la cele mai comune probleme din domeniu. Spor la citit si mult noroc in noul an!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies