(P) O nouă emisiune sportivă se lansează online! SuperLive Show debutează vineri cu un duel inedit între Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu

(P) O nouă emisiune sportivă se lansează online! SuperLive Show debutează vineri cu un duel inedit între Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu

Sportul e pe cale să revină cu toată forța, iar pentru asta trebuie să fim pregătiți cu analize de specialitate, informații de ultim moment, dezbateri spectaculoase și concursuri cu premii!

De Gigi Stancu, Superbet

Sportul e pe cale să revină cu toată forța, iar pentru asta trebuie să fim pregătiți cu analize de specialitate, informații de ultim moment, dezbateri spectaculoase și concursuri cu premii! De toate se va ocupa Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, începând de vineri, 15 mai, de la ora 17:00. Iar terenul de joc se va numi SuperLive Show, o emisiune care va fi difuzată online, prin intermediul canalelor Superbet de Facebook și Youtube și care va putea fi preluată și distribuită live de prieteni și parteneri.

Gazdele dumneavoastră vor fi, pentru aproximativ o oră, jurnaliștii Lucian Lipovan și Dan Filoti. Prima emisiune va avea loc vineri, 15 mai, de la ora 17:00, și va fi una specială! Foștii mari fotbaliști, Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu, vor reedita duelurile dintre Steaua și Rapid printr-un concurs unic de jonglat cu rola de hârtie igienică. 

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei!

Concursul este deschis tuturor, iar Superbet v-a pregătit SuperPremii! Dacă indicați corect câștigătorul duelului inedit dintre Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu, intrați în cursa pentru cele opt premii puse în joc. Vor fi aleși aleatoriu 8 câștigători. Primii 3 vor încasa câte un Voucher eMag în valoare de 500 de lei și un bonus online de 500 de lei, la secțiunea dorită. Următorii 5 vor încasa și ei 500 de lei Bonus la alegere. Puteți posta alegerea voastră până vineri, la ora 16:00, iar câștigătorii vor fi anunțați în direct, în cadrul emisiunii. De asemenea, pe parcursul SuperLive Show vom avea încă un concurs-surpriză, așa că urmăriți-ne în direct!

Pagina de Facebook a Superbet, pe care puteți vota și pe care veți putea urmări emisiunea, este disponibilă la linkul:

https://www.facebook.com/superbet.ro

Canalul de Youtube, pe care veți putea urmări SuperLive Show, dar și multe alte filmulețe de senzație marca Superbet, este acesibil la linkul:

https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA

Din SuperLive Show nu vor lipsi și alți invitați, dar și materiale realizate special pentru această ocazie. Vom vedea ce ne așteaptă la reluarea Bundesliga, unde au ajuns donațiile Superbet pentru lupta împotriva noului coronovirus și vom avea dialoguri inedite cu Ilie Dumitrescu, Daniel Pancu, Cătălin Moroșanu și Mihai Leu.

Superbet a modificat limitele la încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, limitele maxime au crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei.

SuperLive Show se va difuza regulat pe canalele noastre din social media. Pariați pe Superbet, pariați pe SuperLive Show, #PariemPeBine!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ghidul alegerilor parlamentare 2020. Tot ce trebuie să știi despre votul de pe 6 decembrie
BRAT

Modifică setările cookies