(P) Nu rata o noua editie SuperLive Show! Cea mai dinamica emisiune de sport vine la tine cu SuperConcursuri si SuperSurprize

(P) Nu rata o noua editie SuperLive Show! Cea mai dinamica emisiune de sport vine la tine cu SuperConcursuri si SuperSurprize

Azi ai o noua editie a emisiunii SuperLive Show, cu Lucian Lipovan si Dan Filoti. Invitat este Ilie Dumitrescu, iar Gica Craioveanu, Sonia Ursu, componenta a echipei Romaniei de baschet 3x3, calificata la Jocurile Olimpice, si jurnalistul Mihai Mironica vor fi live prin video-call.

Ne vedem in direct pe canalele de Facebook , incepand cu ora 17:00. Vino online, implica-te in discutii si inspira-te din analizele si ponturile oferite de brand ambasadorii Superbet!

Superbet vrea sa pariezi informat, iar SuperLive Show iti spune tot ce trebuie sa stii!

La fel ca in precedentele cinci editii, discutam subiectele la zi din sport. Vor fi analizate revenirea Premier League si lupta pentru titlu din La Liga, fara a uita de fotbalul nostru cel de toate zilele, cel din competitiile interne. 

Asa cum v-am obisnuit deja, in cadrul emisiunii va fi discutat si cel mai spectaculos BigWin al saptamanii la Superbet. 

Evident, nu lipsesc concursurile si surprizele, asa cum nu lipseste nici SuperChallenge-ul saptamanii, in care Ilie Dumitrescu il va avea ca adversar pe Gica Craioveanu. Si sigur nu vrei sa ratezi provocarea de pe TikTok!

Deschide cont online la Superbet, inspira-te din ponturile specialistilor nostri si pariaza pe meciurile de fotbal din oferta de pe site si din aplicatie!

Nu rata cea mai noua si mai dinamica emisiune de sport din Romania!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies