(P) NON-STOP CÂȘTIGURI REALE, ÎN 6 JOCURI VIRTUALE

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 16:01
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 16:04

De la primul joc pe calculator, inventat în 1958 de americanul William Higinbotham, care avea nevoie de un osciloscop pentru a putea fi jucat într-un laborator de cercetare, până la jocuri care folosesc tehnologia realității virtuale a zilelor noastre, avansul tehnologic a fost unul uluitor.

Și ce să vezi: primul joc inventat, cel despre care vorbeam, a fost unul de inspirație cât se poate de reală – era un meci (foarte rudimentar) de tenis!

Este evident că începuturile gaming-ului s-au inspirat din realitate, pentru a deveni treptat, apoi, cât mai fantastice. Însă dovada clară că nu ne-am plictisit încă de inspirația realității este că în zilele noastre, multe jocuri sau mai bine spus, activități virtuale, sunt foarte apropiate de realitatea pe care încearcă să o emuleze cât mai bine. Spre exemplu, noile tehnologii permit doctorilor să se antreneze în operații virtuale, geniștilor să dezamorseze dispozitive explozive, sportivilor să alerge maratoane virtuale, arhitecților și inginerilor să proiecteze și să testeze fiabilitatea proiectelor în mediul virtual, piloților să piloteze un avion virtual și așa mai departe.

Jocurile virtuale inspirate din realitate au căpătat amploare – și acesta este, desigur, și cazul sporturilor și a pariurilor sportive, fie că vorbim de clasicele competiții de fotbal, golf, tenis, baschet și altele, până la curse care imită, sau mai bine zis, copiază, aproape perfect realitatea.

Spre exemplu, operatorul de pariuri sportive și jocuri de casino Fortuna oferă jucătorilor o alternativă super-realistă și convenabilă pentru cursele tradiționale din realitate. Avantajul acestora este că aici nu există restricții privind condițiile de desfășurare (noapte sau zi, vreme rea) și că sunt disponibile oricând, la orice oră, non-stop sau în timpii morți dintre competițiile reale, dar și că, de regulă, ele au o rată de câștig atrăgătoare pentru pariori.

Inspirate din realitate și sporturi tradiționale, cu istoric, jocurile virtuale de la Fortuna oferă jucătorilor, în fiecare zi, la intervale fixe, curse electronice de cai și de câini, meciuri de tenis și meciuri de fotbal, sau curse de mașini și de motociclete Speedway. Iată cum jocurile virtuale de la Fortuna sunt o continuare naturală pentru jucători și pasionați de sport, care se pot distra, câștiga și antrena mai bine în mediul virtual, de oriunde și oricând, în mod neîntrerupt. Pe efortuna.ro jucătorii pot intra și urmări în timp real orele de începere pentru următoarele evenimente din fotbal, tenis, curse de cai și câini, auto sau moto – intervale dese și împărțite de-a lungul întregii zile.

Pe platforma Fortuna, jocurile virtuale sunt disponibile mereu, cu cote atrăgătoare și ofertă variată pentru jucătorii pasionați de competiții... aproape reale și redau într-un mod unic experiența competiției, a adernalinei, a spectacolului și forței din confruntările adevărate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!