(P) Micutzu a pierdut la pariuri. Vezi ce eveniment l-a incurcat

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2019, 15:31

	(P) Micutzu a pierdut la pariuri. Vezi ce eveniment l-a incurcat

Micutzu s-a apucat de puțin timp de pariuri si pana acum a facut ravagii cu tot ce a pariat. Insa, de data asta un eveniment i-a pus capat seriei de castiguri si i-a "accidentat" partenerul de pariere.

Dupa trei pariuri diferite si situatii la fel de diverse din viata cotidiana, seria de castiguri pentru Micutzu s-a incheiat, insa clientii Stanleybet.ro mai au un val de premii de luat.

Daca esti curios sa vezi cu ce pariu a dat-o de gard Micutzu, intra pe narecum.ro si amuza-te pe cele mai nonconformiste pariuri, dupa care voteaza clipul care te-a facut sa razi cel mai tare si primesti garantat premii cu care poti continua distractia.

Crezi ca pariurile sunt intotdeauna norocoase? Iese GG pe fiecare bilet sau echipa gazda e mereu castigatoare? Indiferent de experienta ta de parior, trebuie sa stii ca nu tot timpul astrele se aliniaza precum primii 11 inaintea fluierului de final si ca pariurile mai au si nereusite, tocmai de aceea tu trebuie sa joci for fun si responsabil.

Acest proiect are rolul de a promova jocul echilibrat si parierea pe mize care nu afecteaza viata privata a jucatorilor. Micutzu nu a stiut sa se opreasca, tu stii?

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT