A castigat premiul MEGA JACKPOT de peste 400.000 lei, intr-o zi de vineri, 13! (P)

Stanleybet Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2012, 10:00
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2012, 11:47

Vineri, 13 iulie 2012, cand toata lumea incerca sa se racoreasca si sa se ascunda de caldura insuportabila de afara, un bucurestean norocos si-a vazut dintr-o data buzunarul mai greu cu 400.864,14 de lei.

Acesta este al 13-lea premiu din istoria MEGA JACKPOT oferit la doar doua luni distanta de anteriorul MEGA JACKPOT, din mai, in valoare de 244.733,43 de lei. Noul premiu reprezinta inca o dovada ca sistemul de joc MEGA JACKPOT ofera sanse reale de castig si a faptului ca oricine poate avea noroc, chiar si intr-o zi de vineri, 13.
 
„Am inceput sa joc la aparatele MEGA JACKPOT acum un an de zile dupa ce am intrat cu niste prieteni, care sunt si ei jucatori, intr-o agentie Stanleybet. Pe langa faptul ca mi s-a parut interesant jocul, am vazut ca ai mai multe posibilitati de castig. De obicei, joc cam o data pe luna, iar acum venisem in vizita la niste cunostinte din Oltenita  si am zis sa trecem sa joc 30 de lei la aparate. Cand am vazut ca am castigat, initial nu mi-a venit sa cred. Am reusit sa ma dezmeticesc doar dupa ce au venit prietenii in jurul meu si am inceput sa sarim in sus de bucurie.

Cine s-ar fi gandit ca intr-o zi de vineri, 13, voi avea uimitoarea sansa de a castiga marele premiu MEGA JACKPOT?! De acum inainte, voi considera acest numar un numar norocos. Inca nu stiu ce voi face cu banii, mai intai trebuie sa-mi revin din starea aceasta de extaz. Cel mai probabil ii voi pune pe majoritatea deoparte, iar cu restul voi continua sa joc.”, a declarat fericitul castigator.

MEGA JACKPOT le ofera jucatorilor singurul sistem de jackpot progresiv in retea din Romania, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agentii Stanleybet din toata tara. De la primul MEGA JACKPOT oferit in toamna anului 2010 si pana in prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totala de peste 1,2 milion de euro. De altfel, doar de la inceputul acestui an, premiile acordate se ridica la peste 2,7 milioane de lei, reprezentand jumatate din suma totala castigata de la debutul sistemului pe piata.

„Cele 13 premii MEGA JACKPOT acordate pana in prezent reprezinta pentru noi o confirmare a serviciilor de inalta calitate pe care le oferim jucatorilor nostri si a faptului ca acest sistem este unic pe piata si foarte atractiv”, au declarat impreuna Mario Deaconescu, director executiv al Stanleybet Romania, si Florian Niculae, director general al Westgate Romania, compania care detine drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT.

„Ne dorim sa mentinem acelasi standard inalt si sa adaugam alte premii la cele cu care ne-am obisnuit jucatorii din momentul lansarii MEGA JACKPOT in agentiile Stanleybet.”

MEGA JACKPOT
este o marca inregistrata Westgate Romania. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piata din domeniul pariurilor sportive si nonsportive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!