(P) LIVE și câștigi. Premii pentru toată lumea pe efortuna.ro în promoția momentului 

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2020, 11:42
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2020, 11:46

Dacă tot încep lucrările la un nou drum european și mondial – vorba preferată a românului dintotdeauna și întotdeauna – de ce să nu-l începem cu un câștig? 

Că tot așa ne dorim și de la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria. Să începem treaba cu 6 puncte, să se vadă peste tot că avem antrenor nou și hotărât să meargă și la Euro, și-n Qatar. Vom fi așa cum am fost mereu. Cu totul lângă Națională. O să umplem tribunele și peluzele fiecare acasă. Puțin câte puțin adunăm gânduri bune și energie ca să-i ajute pe băieți. Și of, cât de mult ne dorim cu toții să fie bine, să zâmbim la final cu gura până la urechi și să strigăm din toată puterea „ROMÂNIA, ROMÂNIA, OLE, OLE, OLE!”

Am zis că dacă tot adunăm numai bune și de bine pentru acest început cu Rădoi și cei 11 magnifici, să completăm pachetul și cu o promoție care să meargă în tot contextul ăsta de bucurie și speranțe. Avem pe efortuna.ro o campanie în care fotbalul Nations League merge cu câștigurile direct în contul tău de joc. 

Din 3 până-n 8 septembrie, trebuie să pariezi zilnic și live o sumă minimă, în oricare 3 dintre aceste 6 zile. Ai o cotă minimă totală de absolut bun-simț, o miză minimă de care îți mai iei 3 ape mici azi și gata RFB-ul. Adică un risk free bet (pariu fără risc) de 75 de lei. Vine el la tine, automat, să-l folosești în Fortuna app, dacă ai trecut prin condițiile astea minime de joc. Fără tombole, fără alte emoții. E garantat și intră automat. 

Ce spuneam? Cum să nu faci sărbătoare din această competiție Nations League care nu numai că vine cu o miză pentru Națională și pentru suporteri, dar uite că vine cu un câștig pentru chiar toată lumea?

Hai, băieți! Împreună suntem România! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!