(P) Lewa e golgheterul întâlnirilor dintre Dortmund și Bayern. Muller a jucat cele mai multe clasice germane. Cine strălucește sâmbătă?

(P) Lewa e golgheterul întâlnirilor dintre Dortmund și Bayern. Muller a jucat cele mai multe clasice germane. Cine strălucește sâmbătă?

Fiecare campionat are un derby al lui, care mereu divizează țara în două!

Fanul oricărei echipe ai fi, la Borussia Dortmund – Bayern Munchen nu te uiți decât dacă n-ai curent acasă! În fotbalul profesionist au fost 118 ciocniri directe, bavarezii conducând detașat ostilitățile. Trupa din Westfalia a câștigat însă când se așteptau oamenii mai puțin și când părea Bayernul mai imbatabil, adică exact cum pare acum. Matematica nu minte și orice parior ar trebui să știe cifrele din Der Klassiker-ele trecute, astfel încât să aibă o misiune mai ușoară la partida de azi. 

Deschide cont online la Superbet și pregătește-ți pariurile pentru cel mai tare meci al anului în fotbalul german!

Lewandowski s-a născut să marcheze în Der Klassiker. Muller, ca să-l joace!

Ambele echipe au dat fotbalului jucători giganți, cu cifre absolut fantastice în Bundesliga, dar doi din actuala generație au rupt norma în Der Klassiker. Polonezul Robert Lewandowski a ajuns să marcheze de 23 de ori în Dortmund – Bayern, de 18 ori din tricoul roșu, iar de 5 ori îmbrăcat fiind în tricoul galben. Da, asta pentru că în ultimii 10 ani, Lewa a jucat la doar două echipe: Borussia Dortmund (2010-2014) și Bayern Munchen (2014-prezent). Atacantul este cel mai prolific marcator al acestui meci istoric, dar nu și cel care l-a jucat cel mai des. Thomas Muller a făcut-o de 35 de ori, adică vine cam un sezon întreg de derby-uri susținute de neamț.

Descarcă aplicația Superbet și vino pe SuperSocial, locul de întâlnire al celor mai tari pariori din România!

Au jucat 23 de finale cu trofeul pe masă

Borussia Dortmund și Bayern Munchen sunt două dintre cele mai titrate echipe din fotbalul german, iar soarta le-a făcut să se întâlnească de multe ori cu trofeul pe masă! Au fost 11 finale de Cupa Germaniei, opt Supercupe interne, două Cupe ale Ligii și două finale continentale, în Liga Campionilor. De 14 ori s-a oprit bila pe roșu și de nouă ori pe galben, ca la o ruletă germană ce se învârte fără oprire. Desigur, am menționat doar partidele cu miza supremă, dar în Bundesliga se joacă Dortmund – Bayern de pe 16 octombrie 1965, adică de vreo 55 de ani. Nu pare prea mult, dar luați în vedere nu faptul că s-au apucat târziu germanii de fotbal, ci că au jucat mult timp doar pe regiuni, iar Dortmund și Bayern nu s-au putut întâlni din cauza geografiei.

Urmărește canalul oficial de Telegram al Superbet și beneficiază primul de cele mai noi oferte și informații relevante pentru pariurile tale!

S-au marcat cinci goluri în meciul din septembrie

Dortmund – Bayern a fost rareori un meci anost, capitol la care putem trece recent un 0-1 în aprilie 2020 și un 1-0 de prin 2016. Der Klassiker răsplătește mereu plătitorii de bilete sau de cablu TV și internet, oferind spectacol, țâvnă germană, ritm amețitor și o experiență live deosebită. Partida din septembrie, contând pentru Supercupa Germaniei, a fost câștigată de Bayern, scor 3-2, în acest meci marcând toată lumea, mai puțin Lewandowski. Polonezul are însă gloanțele pregătite pentru această partidă și poți găsi pe site și pe aplicația de mobil pariuri speciale pentru gol sau goluri înscrise de Robert.

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chatul de la Dortmund - Bayern!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un caz cu noua variantă britanică a tulpinii SARS-CoV-2 a fost identificat la Suceava
BRAT

Modifică setările cookies