(P) Le-am luat Urma, suntem PESte toți. Românii au găsit pe ce să parieze când nu se mai joacă aproape nimic. Și câștigurile zbârnânie.

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 11:41
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 11:46

55 de țări. Toate! Toate care au zis DA calificărilor Euro 2020, au avut echipe și în calificările eEuro2020. Pe PES, pe consolă. Nu FIFA, FIFA-jocul e altceva. 

Astfel, pentru eEuro 2020 s-au făcut 10 grupe de câte 6 și 5 echipe. Câștigătoarele grupelor (printre care și România) merg la eEuro. Locurile ‘doi’ mai au bătălii, pe 4 și pe 11 mai, în grupe de câte 5. De aici vom afla cele 6 echipe care li se alătură celor 10 calificate de pe locul 1. Ultimele echipe calificate direct și locurile 2 se decid lunea care vine (30.03), când se vor juca nu mai puțin de 75 de meciuri, fiecare cu fiecare, de 2 ori. O parte dintre meciuri se vor regăsi bineînțeles și în oferta prematch pe efortuna.ro.

Așa vom avea 16 echipe care vor merge în 4 grupe la eEuro. Și de acolo intră sistemul clasic cu primele două echipe calificate din fiecare grupă, sferturi, semifinale și finala eEuro. Dacă în grupe au jucat toți cei 4 români, individual, cu Portugalia, Scoția, Slovenia, Lichtenstein, la eEuro, adică la turneul final, se va juca 2 la 2 în grupe. În finală se va juca sistemul 3 din 5 meciuri, individual și la dublu, în ordine alternantă. Ne cam complicăm, dar nu e greu. 

Băieții noștri, cei 4, sunt printre cei mai buni din lume și au ajuns în echipa României după un turneu de preselecție, în decembrie. Oricine s-a putut înscrie, numai să aibă peste 18 ani, să fie român, să știe PES și ‘cu’ Playstation-ul. Au fost 4 turnee câștigate fiecare de câte unul dintre acești 4 jucători. 

Conform calendarului anteCorona, eEuro 2020 ar trebui să se joace cu o zi înaintea finalei Euro 2020, pe Wembley, la un nivel nemaivăzut în jocurile pe console. Ar trebui să fie ceva senzațional, aproape de ceea ce-ți oferă o finală reală. Deocamdată nu se știe bine ce se va întâmpla, dar turneul va fi. De acasă sau pe Wembley. 

Până atunci, luni avem ultimele 75 de meciuri pentru calificările la eEuro 2020. O parte din meciuri vor fi în oferta noastră. Săptămâna trecută, cele mai multe pariuri la Fortuna fuseseră plasate pe jocurile Naționalei PES pentru calificarea la eEuro, iar câștigurile au fost pe măsură.

În sfârșit, un turneu final la care ne-am calificat fără emoții. Când bați Portugalia și ‘usuci’ Slovenia și Scoția, chiar stai liniștit. 

Cei 4 maeștri la butoane sunt Adrian Urma (căpitan), Cristian Radu, Cezar Amitricioaiei și Valentin Enciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!