Advertoriale

(P) Gabriel Barna despre creșterea productivității și adoptarea unui lifestyle SMART

Gabriel Barna produce pentru canalul lui de YouTube conținut de natură educațională prin care își propune să inspire și, în același timp, să educe urmăritorii, arătându-le cum pot să folosească eficient tehnologiile disponibile, totul pentru a-și putea dezvolta competențe noi și relevante în ziua de azi.SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 13:00
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 15:06

 

Acest canal este locul în care poți găsi tot felul de clipuri, începând cu tutoriale care te învață cum să produci singur conținut video, ghiduri despre cum funcționează algoritmul YouTube și social media, până la review-uri, teste amănunțite de echipamente indispensabile și dispozitive utile, dacă dorești să creezi și tu conținut multimedia de calitate.

Deoarece în activitățile sale zilnice interacționează cu majoritatea gadget-urilor și tehnologiilor de ultimă oră, pe canalul său de YouTube vei da și peste o serie de videoclipuri care îți explică modul prin care poți să crești productivitatea sau care te învață ce trebuie să faci ca să adopți un stil de viață SMART.

În puținele momente în care nu face conținut video pentru propriul canal, Gabriel Barna oferă consultanță pentru YouTube și social media și creionează strategii pentru afacerile și brandurile care își doresc să aibă o prezență relevantă online.

În primul rând, cum ai decis să devii creator de conținut video? Ce te-a inspirat să faci această alegere?

Sunt un om care iubește ceea ce face, sunt creator de conținut educațional si inspirațional care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART.

Acum 6 ani m-am oprit, pentru câteva momente, din tot ce făceam și am conștientizat că majoritatea lucrurilor pe care le-am învățat și aplicat cu succes in viată, le-am învățat de pe Internet, cel mai mult de pe YouTube.

Am decis să dau mai departe acest lucru și altora și să ajut oamenii care au ceva valoros de oferit să creeze conținut care să conteze pentru noi, cei care vrem sa învățam ceva nou și util.

Materialele mele vin în sprijinul creatorilor de conținut care vor să ofere valoare, să își promoveze brand-urile personale sau afacerile. De la freelanceri la business-uri mici și mari.

De la cei care vor să creeze un tutorial, un podcast, o emisiune online, un vlog, până la cei care vor să creeze o comunitate online.

Care este unealta cea mai importantă din arsenalul tău de creator de conținut?

90% din activitatea mea are la bază conținutul video și, din acest motiv, am nevoie de tehnologie puternică și modernă.

Îmi place să mă mișc liber atunci când sunt creativ și, de cele mai multe ori, aleg să folosesc un laptop. După o perioadă bună de utilizare și teste, am hotărât să rămân la ASUS Vivobook PRO 16X OLED. Îmi este foarte simplu să explic de ce. Îl simți din start conceput special pentru creatorii de conținut.

Ce te-a făcut să îl alegi pe ASUS Vivobook PRO 16X OLED pentru editare video?

Noi, creatorii, în general, avem “scântei”, momente în care nu trebuie să pierdem inspirația, ci s-o fructificăm pe loc. Dacă laptopul sacadează, merge sau randează greu, ai pierdut momentul.

ASUS Vivobook PRO 16X OLED are un procesor care nu te lasă la greu, Ryzen 9. Când vrei să tragi mai tare puțin și să faci mai multe lucruri în același timp, cei 32 GB RAM sunt perfecți, iar, când vine vorba de video, NVIDIA RTX 3050 Ti iese din tipare.

Îl simți din prima că este conceput pentru creație și editare. Mai vine și Dial Pad-ul, care te face să uiți că ești în deplasare și nu ești la biroul mare din studio, unde ai o grămadă de periferice. Scroll, zoom, funcții custom, sunt toate acolo și le folosești super ușor.

Cât de importantă este calitatea ecranului pentru activitățile tale de editare video?

Este, fără îndoială, un lucru important. Când editezi video ești super concentrat și atent la monitor. Dacă nu ai în față un display de nota 10, obosești în prima oră de lucru.

Acesta este alt aspect care îmi place la acest laptop. Display 4K, OLED, cu protecție pentru ochi și 550 de niți. Editez ore in sir, colorizarea iese perfect și nu termin treaba cu ochii roșii și obosit ca după 3 zile de editare.

Poți să ne explici cum ți-a schimbat evoluția tehnologiilor mobile felul în care lucrezi?

Acum 6 ani, când stăteam 4 ore pentru exportul unui clip de 10 minute, dacă îmi spuneai că astăzi o să export, pe un laptop, un videoclip 4K de 10 minute în mai puțin de 6 minute, nu aveam cum să te cred.

Astăzi pot sa fac asta cu un ASUS Vivobook PRO 16X OLED!

~~~

Și o informație importantă: în această perioadă, când cumperi un laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED, primești la pachet și acces gratuit timp de trei luni la cele peste 20 de aplicații care fac parte din suita Adobe Creative Cloud, adică poți folosi, neîngrădit, cele mai populare programe de grafică pentru creatorii de conținut, la care se adaugă 100 GB spațiu în cloud pentru salvarea proiectelor.

În încheiere trebuie menționată și campania Părerea ta contează, unde te poți înscrie și tu prin publicarea unei scurte recenzii a produsului pe una dintre platformele care participă la această promoție, urmând să primești un an de prelungire a garanției laptopului tău ASUS.

Modifică setările cookies