(P) Ediția a 9-a din #SuperLiveShow te așteaptă cu cele mai fresh informații din lumea sportului! Alătură-te distracției!

(P) Ediția a 9-a din #SuperLiveShow te așteaptă cu cele mai fresh informații din lumea sportului! Alătură-te distracției!

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Sunt deja 8 episoade de când am dat start-ul distracției, iar surprizele continuă să apară! SuperAmbasadorii noștri, alături de realizatorii emisiunii (Lucian Lipovan și Dan Filoti), întrețin atmosfera cu cele mai tari concursuri, premii și cele mai noi ponturi și vești din lumea sportului. Te așteptăm, astăzi (joi 9 iulie 2020), alături de Ilie Dumitrescu, Mihai Leu și Bogdan Stelea, începând cu ora 19:00, pe canalul Superbet de Facebook sau Youtube, cu cele mai tari concursuri și discuții, perfecte pentru intra în atmosfera weekend-ului care ne dorim să simți că începe mai devreme, direct cu această ediție nouă, finala primului sezon! Fă și tu parte din #SuperLiveShow! 

Vezi aici link către canalul de Facebook!

Vezi aici link către canalul de Youtube!

Confesiunile emoționante ale lui Ilie Dumitrescu

Cele mai frumoase povesti sunt ale celor care au scris istoria, iar Ilie Dumitrescu, jucător esențial între idolii din Generația de Aur, va vorbi despre nefericitul eveniment de la Mondialul din 1994, an în care Suedia ne-a furat victoria, lăsându-ne campionii cu un gust amar. Evenimentul îl cunoaștem cu toții, însă astăzi avem ocazia să aflăm ce au simțit jucătorii în acel moment, cum a decurs perioada de revenire și care au fost sentimentele trăite în urma experienței din SUA 1994. Fii alături de SuperAmbasadorii noștri și află direct de la ei, cele mai frumoase povești din lumea sportului! 

Mihai Leu și poveștile de sute de cai!

Viața poate fi incredibilă uneori, mai ales pentru cei care au puterea să realizeze lucruri uimitoare. Marele pugilist român și singurul campion mondial român, neînvins, Mihai Leu, ne va povesti aventurile sale de la volanul propriului Ferrari și câteva detalii despre viața sa de pilot. Talentul, pasiunea și munca îi reprezintă pe ambasadorii Superbet și asta vrem să le transmitem și noi, mai departe, pariorilor noștri. Urmărește cele mai tari povești din lumea sportului și destinde-te alături de cei cu care ai pasiuni comune. 

Material exclusiv cu Bogdan Stelea!

Un caracter de fier și o discreție elegantă, așa l-am putea descrie pe “Arnold” Bogdan Stelea. Ne bucurăm nespus să-l avem alături de noi și vrem să aflăm cele mai frumoase povești ale acestuia și să le împărțim cu toți pariorii Superbet. Personalitățile puternice nu pot fi trecute cu vederea, iar ediția a 9-a din #SuperLiveShow îl va avea în prim plan și pe cel mai selecționat portar român la turneele finale. Intră pe canalul Superbet de Facebook sau Youtube și urmărește cele mai interesante detalii din viața goalkeeper-ului român, acum, Ambasador Superbet.

Big Win-ul săptămânii!

Câștigurile sunt cea mai mare atracție a pariorilor, iar pentru acestea, realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti au mereu povești noi despre cele mai recente SuperBilete, precum și propuneri pentru mult-așteptatul bilet de weekend. Urmărește cea mai amănunțită analiză a biletelor câștigătoare și ascultă ponturile celor mai avizați oameni din sport. Tu poți fii câștigătorul de mâine! Vino alături de noi!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT