(P) E combinație! Bagi 10 de lei și scoți 70, cu trei victorii simple. Nu vei găsi cote mai bune

(P) E combinație! Bagi 10 de lei și scoți 70, cu trei victorii simple. Nu vei găsi cote mai bune

Pe efortuna.ro ai cele mai tari tipuri de pariuri din România! Scurt pe doi: Odds Booster, singurul tip de pariu care îți oferă o cotă mai mare, pe un bilet pre-stabilit.

Crezi în el? Joacă-l acum, la o cotă mai mare decât cea obișnuită. Noi îi spunem "Combinatorul de pariuri", care îți aduce automat mai mult profit. În weekend avem doar combinații bune pentru tine. Le joci doar dacă le "simți", evident! Sau poți să mizezi pe pariurile speciale!

Hai să le luăm pe rând. Sâmbătă, până la ora 19:30, poți paria cu Odds Booster că Bayern Munchen, Arsenal și Chelsea vor câștiga meciurile lor. În mod normal, acest bilet ar avea cota 6.20, dar cu Odds Booster "crești" până la 7.00. Nicio altă agenție nu-ți va oferi o cotă mai bună. Pe cuvânt! Poți să verifici, dar mai bine ai grijă să nu ratezi promoțiile noastre. Ai extra-câștig și pe alte două combinații: victoriile lui FCSB, PAOK și Fenerbahce (5.25), respectiv victoriile celor de la Benfica, Lazio și Valencia (8.40). Duminică o ții tot așa, cu pariuri originale și cote mai mari, să te lauzi cu pariurile tale din weekend.

În weekend mai ai șanse de extra-profit și cu pariurile noastre din rubrica...Fotbal Speciale. Sâmbătă îți propunem cele mai tari combinații pentru meciurile serii. De exemplu, poți să mizezi pe trei selecții din același meci, într-un singur pariu! Uite ce poți să joci:

LEICESTER – CRYSTAL PALACE
Victorie Leicester + J. Vardy deschide scorul + Peste 10.5 cornere, cota 9.50

FCSB – FC BOTOȘANI
FCSB câștigă + D. Man marchează + Peste 9.5 cornere, cota 7.50

LAZIO – AC MILAN
Ambele marchează + Peste 2.5 goluri + Z. Ibrahimovic marchează + Peste 10.5 cornere, cota 8.50

Zi de zi venim cu astfel de pariuri, în care joci ca un profesionist, cu un simplu click. A venit vara, au început campionatele și suntem cu tine oriunde și oricând, prin aplicația Fortuna. Seară de seară ai meciuri tari, premii la tot pasul și...dragoste de sport. Hai la fotbal!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Modul în care lucra "Fabrica de bani de la Suceava". Cât costa obținerea unui permis auto
BRAT

Modifică setările cookies