(P) Duminică alegi ce pariezi. Români din toată țara, sunteți așteptați la urne! Dar și la casierie! 

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 17:23
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 17:25

Alegeri, alegeri... Duminică e o zi mare pentru românii din toată țara! 

Da, articolul este "semnat" de frații tăi de la Casa Pariurilor, dar de această dată nu scriem despre partidele de fotbal din Premier League și Serie A, și nici despre meciurile de tenis de la Roland Garros...

În weekend este zi de vot în București și în toate localitățile din România! Astfel, pe lângă biletele la pariuri, e timpul să ne facem și datoria de cetățeni. Viitorul este chiar în fața noastră și buletinul de vot de duminică ne va ajuta să sperăm împreună la o viață mai bună, în anii care vin. 

Dacă te-ai hotărât deja cu cine vei vota, poate e cazul să faci și niște bani cu favoritul tău. Până la urmă, o "dublă victorie" ar fi dulce, la anunțarea rezultatelor, nu? Pe casapariurilor.ro ai în ofertă cote pentru viitorul primar al Bucureștiului, dar și pentru fiecare primar de sector al Capitalei! Ești din Timișoara, Cluj, Constanța sau Iași? Ai cote și pentru edilii din orașul tău, pentru că, vorba aceea, la politică și la sport cu toții ne pricepem. 

La alegerile locale pentru Primăria din București, lupta este mai echilibrată ca niciodată. Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL, are cotă 1.90 la pariuri, exact cât are și primarul în exercițiu, Gabriel Firea! Dacă ești curajos și vrei să joci pe o surpriză de proporții, îți zicem noi care-i cota de 12.00 ce merită urmărită – Traian Băsescu vrea să revină în fruntea Primăriei București.

Trebuie să stai cu ochii pe toate aceste pariuri, deoarece cotele se pot modifica zilnic, în funcție de noile informații apărute pe scena politică. Dar un lucru este sigur. Duminică ne uităm cu toții la același "meci" și de această dată avem cu toții aceeași miză: un primar care „să facă” mai multe pentru noi, nu pentru el. Hai , pune-ți ștampila pe alesul tău și la pariuri, cu un simplu click! #CasaFieBine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!