(P) Castiga mai mult cine sta in Casa! Ai festival de premii

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2020, 18:14
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2020, 18:20

Vorba mea, a ta si a noastra, ori la bal, ori la festival. NU la spital! Daca tot #staminCasa, macar sa dam o mana buna si sa castigam usor 200 de lei. Nu te intreaba nimeni-nimic, nu trebuie sa iesi din Casa, numai sa stai pe noile jocuri din sectiunea Festival, pe casino.casapariurilor.ro.

Jocurile care te fac mai fericit zilele astea sunt Respin Joker, Fruit Awards, Fruits n Fire, Hunter’s Spirit, Moonlight Fortune, Lucky Pot, Dice Rush, Blazing Ice, Hell Mania, The Wild Job, Alchemist’s Gold, Golden Myth, Wild Wrap, Gem-O-Rama, Corsair Queen. Stati fara griji, nu va dam extemporal din ele, voi doar jucati si castigati!

In campanie, negru pe alb cum scrie si-n regulament, se dau trei tipuri de premii, in functie de suma pe care o rulezi la jocurile de mai sus, pe perioada unei saptamani de joc.

Asadar, 50 de lei primesc toti jucatorii care au rulat minimum 700 de lei pe jocurile de mai sus. Mai departe, 150 de lei se acorda tuturor jucatorilor care au rulat minimum 1700 de lei, iar premiul de 200 de lei se acorda tuturor jucatorilor care au rulat minimum 2500 de lei. Campania va premia toti jucatorii care indeplinesc cerintele de rulare 1x. Toate detaliile sunt AICI -> https://bit.ly/2wyoIlr

Gata, la treaba ca pana-n 10 aprilie tine nebunia asta cu premiul de 200 de lei. Toata lumea in case si pe Casa. Festivalul Jocurilor a inceput! #Casafiebine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!