(P) Casele de pariuri online recomandate din lista alba ONJN

(P) Casele de pariuri online recomandate din lista alba ONJN

Pariaza in siguranta la casele de pariuri online recomandate de specialistii PariuriX.comm, care sunt pe lista alba a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc pentru urmatorii 10 ani!

Cea mai veche comunitate de pariori romani din intreaga lume le atrage atentia jucatorilor de la noi din tara sa joace pariuri pe internet numai la casele de pariuri online licentiate la ONJN. Semnalul de alarma tras de specialisti vine ca urmare unui val masiv de pariori care au migrat online in acest inceput de an.

Din ce in ce mai multi pasionati joaca pe internet, iar aceasta realitate este benefica pentru jucatori, care pot profita online de cote mult mai mari si de facilitati extrem de folositoare, cum ar fi cea de inchidere a pariurilor, care poate ajuta jucatorii sa-si asigure un castig inainte de termen. 

IATA CASELE DE PARIURI RECOMANDATE DE EXPERTII DIN ECHIPA PARIURIX.COM CARE SUNT LICENTIATE LA ONJN SI LA CARE POTI PARIA FARA NICI UN RISC SI 100% LEGAL IN URMATORII 10 ANI

Deschide cont la Betano

Betano a surprins suflarea parioristica din Romania prin aplicatia pentru iOs care permite plasarea pariurilor cu comanda vocala, dar si pentru ca mentine activa oferta "Marja 0%", ca aloca zilnic o selectie de partide din diverse sporturi la care operatorul are comision 0%. Oferta de pariuri este extrem de vasta si contine numeroase tipuri de pariuri speciale care pot aduce un plus de suspans fiecarei partide.

Deschide cont la Sportingbet

Sportingbet este una dintre primele case de pariuri aparute pe internet, inca din 1997, si una dintre putinele care inca dainuiesc de atunci. Servind milioane de jucatori din peste 200 de tari, operatorul Britanic dispune de o pagina web intuitiva si rapida, dar si de aplicatii extrem de performante pentru iOs si Android. Utilizatorii se pot bucura si de jocuri de cazinou virtual si live, in compania unor crupieri.

Deschide cont la Netbet

Netbet si pariurile live fac casa buna: acest operator reprezinta solutia perfecta pentru cei care vor intotdeauna sa gaseasca cateva partide pe care sa parieze, chiar daca aceasta pofta li se iveste in data de 1 ianuarie la ora 8 dimineata. Experienta deosebita a pariurilor live este completata de functia de Cash Out partial si de numeroasele transmisiuni live video le care au acces toti utilizatorii.

Deschide cont la Unibet

Unibet a recrutat doi dintre cei mai bun analisti sportivi din Romania: Ilie Dumitrescu si Ionel Dănciulescu, care ofera analize detaliate si pronosticuri pentru partidele de mare interes. Impatimitii de jocuri de noroc pot accesa toate cele 4 sectiuni fara nici o restrictie, si anume: pariuri sportive, jocuri de cazinou, poker si bingo – toate fiind licentiate in Romania la ONJN.

Deschide cont la Betfair

Platforma de Betting Exchange de la Betfair este foarte bine completata de sectiunea de pariuri clasice, care dispune de o serie de facilitati cel putin interesante: Price Rush – care ofera cote marite pentru pariurile individuale, Asigurarea Saptamanala – care ajuta pariorii sa-si recupereze miza atunci cand pierd numai din cauza unui meci si Cash Out – care permite inchiderea pariurilor pe partea de miza dorita.

Case de Pariuri Online recomandate de PariuriX.com

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Citeste si:PariuriX
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies