Advertoriale

(P) Betfair – Un pariu mai sigur

Responsabilitatea în pariuri este foarte importantă. Pentru a ne asigura că această activitate rămâne una distractivă și relaxantă, Betfair ajutră pariorii punându-le la dispoziție informații importante și relevante și o varietate de instrumente.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2020, 12:07
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2020, 12:11

https://jocresponsabil.betfair.ro/

În primul rând, jocurile de noroc trebuie jucate cu moderație, ca formă de relaxare și nu ca o metodă de a realiza venituri sau de a scăpa de probleme. Niciodată nu ar trebui să urmărești recuperarea pierderilor și de asemenea pariurile ar trebui să fie efectuate doar cu banii pe care îți permiți să îi pierzi. 

În al doilea rând, trebuie să păstrezi noțiunea timpului și să ții cont câți bani cheltuiești. În acest sens, Betfair oferă extrase de cont detaliate și istoricul profitului și al pierderilor. Totodată asigură-te că înțelegi care sunt șansele/probabilitățile de a câștiga și de a pierde și regulile jocului pe care îl joci .

Instrumente și alternative ale pariatului

Calculator buget – un instrument util care te ajută să calculezi cheltuielile lunare

Jurnalul tău Betfair – Calculează și consultă timpul și banii cheltuiți pe pariuri. 

Betfair îți pune le dispoziție instrumentele de limitare a depunerilor și a pierderilor pentru a putea controla suma pe care o poți cheltui:  

Limitele de depuneri îți permit să limitezi suma de bani pe care o poți depune în contul tău. Suma poate fi aleasă pe o perioadă zilnică, săptămânală sau lunară. Limita de depuneri îți va permite să restricționezi suma de bani care intră în contul tău, înainte de a paria. Măririle limitelor de depuneri durează 7 zile până intră în vigoare iar scăderile sunt imediate. Limitele de pierderi îți permit să limitezi suma de bani pe care o poți pierde într-o anumită perioadă. Poți alege să setezi Limita de pierderi globale pe o perioadă zilnică, săptămânală, lunară, sau anuală.

Dacă ai nevoie de o pauză de la pariat, ia în considerare blocarea contului pentru o perioadă determinată. Această funcție îți permite să iei o scurtă pauză de la pariat, dându-ţi posibilitatea să blochezi contul pentru o perioadă de 24 de ore, 48 de ore, 7 zile sau 30 de zile. Există funcția și de auto-excludere care îți interzice să accesezi contul tău Betfair: vei avea contul închis pentru o perioadă de minimum 6 luni și că nu va fi reactivat sub nicio formă pe durata perioadei de excludere (spre deosebire de solicitarea standard de închidere a contului). Cu toate că perioada minimă de auto-excludere poate fi setată la șase luni, nu există o perioadă maximă de timp și auto-excluderea poate fi permanentă.

 Acestea fiind spuse, Betfair oferă informații importante despre cum să pariezi responsabil. Totodată, recomandă cu încredere instrumentele astfel încât să te poți bucura de experiența pariurilor sportive pe Betfair.ro 

Modifică setările cookies