(P) Betfair – Pariu Combinat 

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 11:14
Data actualizarii: Luni 28 Decembrie 2020, 11:15
Betfair prezintă funcția „Pariu Combinat” pentru pariorii experimentați care știu și cine va câștiga, și știu și cum o va face. 

Dacă crezi că poți prezice mai multe evenimente dintr-un meciu, sau vrei doar ca pariul tău să devină mai interesant, folosește funcția Pariu Combinat. 

Cum funcționează?

Această funcție îți permite să combini câte selecții dorești dintr-un singur meci de fotbal, pe un singur bilet. Accesează fila „Pariu Combinat” din interiorul meciului pe care vrei să pariezi și combină selecțiile în care ai încredere, din acelasi meci. Urmărește cum cota totală crește, apoi plasează pariul tău combinat. 

De ce să folosești Pariul Combinat la Betfair?

Betfair îți pune la dispoziție o multitudine de piețe iar tu poți să pariezi până la 20 de selecții în același pariu. Totodată, atunci când o parte a pariului este necâștigătoare, Betfair permite pariului să continue cu prețul combinat al celorlalte selecții. O altă caracteristică exclusivă pentru Betfair este posibilitatea de a paria pe orice tip de piață din orice filă, de pe pagina evenimentului. 

Acestea fiind spuse, folosește funcția Pariu Combinat de la Betfair dacă vrei ca experiența pariurilor sportive să devină una și mai interesantă. Mai multe detalii pe betfair.ro. 

Pariază legal și responsabil la Betfair. Pariurile sportive sunt destinate exclusiv adulților. 18+ Licență ONJN nr. L1160655W000329.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!