(P) Beneficii dovedite oferite de o zi la Spa

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 10:45

Rutina zilnică, zile lungi și stresante de muncă, sarcini domestice...așa arată viața noastră de zi cu zi. Uneori simțim nevoia să ne eliberăm și să evadăm.

Dacă și tu simți la fel, oferă-ți o zi relaxantă la un Centru spa. Vei profita de excelente momente de relaxare, vei uita de stres și de griji. O zi la Spa înseamnă beneficii nenumărate. Descoperă-le chiar acum.

O zi la Spa îți îmbunătățește sănătatea emoțională

În cazul în care nu ești la curent cu acest lucru, cel mai mare avantaj oferit de petrecerea unei zile la Spa este relaxarea emoțională. Este cea mai bună modalitate de relaxare și de a reduce stresul după o zi mai grea. Dacă decizi să îi oferi un gift card celei mai bune prietene pentru a petrece împreună cu tine o zi la spa atunci beneficiile sunt și mai mari.

O zi la Spa îmbunătățește sănătatea fizică

O zi la Spa vine cu numeroase beneficii asupra sănătății fizice. Să petreci o zi într-un centru specializat de acest tip îți permite să îți relaxezi mușchii. Toate durerile musculare vor dispărea. Vei scăpa de tensiuni, de dureri de spate, de disconfortul de la nivelul picioarelor sau gâtului. În plus, vei scăpa și de alte probleme precum:

- Tulburări de somn;

- Probleme digestive și respiratorii;

- Nervozitate;

O zi la Spa detoxifică organismul

Într-un centru SPA, se oferă de obicei tratamente la temperaturi ridicate (saună și hammam), cu scopul de a te face să transpiri. În urma acestui fenomen, corpul tău va lucra pentru a elimina toxinele prezente în organism. Produsele reziduale ale celulelor legate de activitatea metabolică sunt supuse aceluiași tratament. Organele și pielea îți sunt purificate.

O zi la Spa stimulează sistemul imunitar

Atunci când corpul tău este expus la temperaturi ridicate, sistemul imunitar este stimulat. Acest lucru îl face mai puternic și mai rezistent la bacterii, viruși și alte organisme externe care provoacă diverse boli. Acest lucru este posibil deoarece, în general, un tratament termic la temperaturi înalte într-un SPA crește temperatura corpului cu aproximativ 5 grade.

O zi la Spa te ajută să îți îmbunătățești performanța la locul de muncă

Atunci când stresul, anxietatea și toate tensiunile din corpul tău sunt eliminate, ai șanse să ai parte de o adevărată odihnă reparatoare. Capacitatea ta de concentrare este îmbunătățită, ceea ce te face mai atent atunci când ești la serviciu. Toate acestea vor avea un impact bun asupra activității tale proffesionale și nu numai.

O zi la Spa contribuie la creșterea dorinței sexuale

În timpul tratamentelor spa și al masajelor de wellness, pe lângă faptul că această practică îți permite să te relaxezi, corpul tău va elibera în mod natural oxitocină. Odată ce se atinge un nivel suficient de ridicat,  această substanță provoacă o atracție sexuală puternică față de parteneră la bărbați. Pentru femei, eliminarea stresului și a anxietății și sentimentul de bunăstare totală sporesc dorința sexuală.

O zi la Spa ne oferă o piele mai fină și mai catifelată

Pielea ta este afectată de acnee? De erupții urâte? Aceste porobleme ale pielii apar din varii motive – stres, lipsa somnului, un regim alimentar dezechilibrat. Vestea bună este aceea că numeroase sunt tratamentele spa excelente pentru curățarea pielii. Măști naturale pe bază de legume, terapii mai complexe cu diferite aparate moderne, o zi la spa poate face minuni cu pielea ta. Trebuie doar să comunici în mod eficient cu terapeutul de la centrul spa ales, acesta este singurul în măsură să îți recomande cea mai potrivită procedură pentru nevoile pielii tale.

Acum că știi care sunt benefiicile unei zi la spa, alege și tu la ce centru spa vrei să te programezi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!