(P) Asa sa tot joci! Campionatul National pentru toata Romania cu 75 de premii garantate. 

(P) Asa sa tot joci! Campionatul National pentru toata Romania cu 75 de premii garantate. 

Daca la noi s-au batut 2 echipe pentru campionat, pana in ultima clipa, intr-un context cu totul atipic si daca te gandesti ca se putea ajunge chiar si la penalty-uri, la jocurile Apollo sta altfel treaba, iar tu stai fara griji. Avem un campionat care incepe pe 7 august si tine 3 zile, cu inscrieri din 4 august. Premiile totale se impart la primii ... 75!!! de jucatori in functie de castigurile si rundele jucate la slot-urile Apollo din casinoul efortuna.ro. Adica un campionat cu 75 de castigatori. 

Cum prindem si noi un loc? Pai e loc pentru oricine. Cei care joaca in perioada 7-9 august orice joc Apollo din sectiunea VEGAS (pe efortuna.ro) primesc puncte in functie de castig si miza. Unde mai pui ca peste punctele astea iti mai adaugi in clasament si 200% din depunerile in contul de joc. Depui 100 lei, primesti 200 de puncte. Asa sa tot joci! Sau, cum inca mai auzi pe la clasicii nostri din divertisment – distractie, voie buna si premii pentru primii 75. 

Jocurile Apollo sunt cele mai apreciate in acest moment. Povesti cu vampiri, mistere si detectivi, fructe de sezon si zei care aduc castiguri turbo. Slot-urile Apollo sunt pline de bunatati si recompense astronomice. Cu RTP-uri in prima linie, te fascineaza pe loc si-ti dau sanse speciale la fiecare rotire. Bonus Joker 2, Mistery Apollo, Dice 81 sau El Dorado Treasure sunt cateva titluri castigatoare din toate cele 18. 

Bonus Joker II e slot-ul clasic, usor de urmarit, la care emotiile se invartesc rapid, precum castigurile. Cu 3 linii de sezon, pline de fructe racoritoare, e fix jocul care-ti trebuie pe vremea asta. Sa nu mai spunem ca daca pica din cer septari si jokeri, incep sa clipeasca toate a mare bucurie pe ecran.

In aceeasi nota e si Dice 81, care insa e mai vocal si-ti baga in casa nu numai bani, dar si mult din agitatia unui cazinou din Vegas, plin cu aparate care piuie de bucurie si te lumineaza cu castiguri en fanfare. E jocul cu care faci atmosfera si-ti trezesti pofta de distractie si de castig. 

Poti să joci toate slot-urile Apollo in sectiunea Vegas pe efortuna.ro si, desigur, sa intri in clasamentul cu 75 de jucatori pentru premiile garantate de peste 10.000 lei

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT