Superbet Advertoriale

(P) Africa își formează gașca de Mondial! SuperOferta pregătită de Superbet pentru marile meciuri de marți

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 13:53
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 14:00

 

Marți, 29 ianuarie 2022, e una dintre marile zile din ultimii ani pentru fotbalul din Africa. Zece echipe luptă pentru cele cinci locuri rezervate africanilor la Cupa Mondială din Qatar, începând cu orele 20:00 și 22:30. Acțiunea are loc pe Superbet și propune SuperDueluri în care niciuna dintre combatante nu are un avans mai mare de un gol. Turul a fost echilibrat, returul se joacă pe viață și pe moarte, regula golului în deplasare e încă în picioare în Africa, așa că putem spune cu certitudine că ne așteaptă un spectacol total în Nigeria - Ghana (0-0 în tur), Senegal - Egipt (0-1), Tunisia - Mali (1-0), Maroc - RD Congo (1-1) și Algeria - Camerun (1-0).

Vezi Oferta Superbet pentru cele cinci meciuri decisive din Africa și fă-ți SuperBiletele!

Nigeria - Ghana, singurul retur fără o favorită!

În general, Africa a propus foarte multe surprize de-a lungul timpului, dar saltul înainte făcut în ultimii ani de multe dintre naționalele acestui continent a transformat preliminariile pentru Mondial într-o afacere în care echilibrul domnește și în care e foarte greu să faci diferența și să ai garanția că nu vei fi victima unui rezultat neașteptat de specialiști. Înaintea returului play-off-ului, se poate spune că Algeria (cotă 1.17 să se califice în fața Camerunului), Tunisia (1.30 pentru a trece de DR Congo) și Tunisia (1.23 pentru a depăși Mali) sunt mari favorite pentru a merge în Qatar, dar și că Egipt (1.40 pentru o calificare în Senegal) are o șansă mare în plus față de naționala lui Mane. Despre Nigeria - Ghana, meci terminat 0-0 în tur la finalul a 90 de minute foarte tacticizate și excesiv de echilibrate, se poate spune că e genul de partidă în care se poate întâmpla absolut orice. Iar Cotele Superbet confirmă această ipoteză: 1.65 pentru calificarea gazdelor, 2.25 pentru un succes al oaspeților!

Maroc - RD Congo: cea mai mare șansă pentru un 3+!

În deja cunoscuta tradiție africană, cele cinci meciuri din turul play-off-ului pentru Mondial au adus tot atâtea pariuri câștigătoare pentru pronosticul 0-2 goluri și doar un pariu verde pe pronosticul ambele echipe marchează (RD Congo - Maroc 1-1). Toate echipele pun faza defensivă pe primul plan și își propun să închidă poarta pentru a nu-i oferi adversarului un avantaj important, imposibil de recuperat apoi, iar miza imensă a partidelor de marți se vede și în Cotele Superbet pentru piața "Total Goluri Meci 0-2": 1.33 la Nigeria - Ghana, 1.33 la Senegal - Egipt, 1.32 la Tunisia - Mali, 1.37 la Algeria - Camerun și 1.60 la Maroc - RD Congo, meciul în care pronosticul 3+ goluri în partidă are o cotă de 2.35! 

SuperCote Speciale pentru meciurile de totul sau nimic!

Dacă piețele clasice pe solist, pauză/final sau goluri nu te atrag sau pur și simplu ești în căutarea unor cote mari care să-ți contureze SuperBiletele, pe Superbet ai oricând șansa de a apela la Cotele speciale oferite pentru ziua de marți din play-off-ul CAF. Găsești dueluri între gazde și oaspeți (1.25 că gazdele vor valorifica terenul propriu și vor marca mai mult), duel la cornere între gazde și oaspeți (1.10 pentru primele), dar și piețe speciale pentru cornere, cartonașe galbene, cartonașe roșii, penalty-uri, autogoluri, ofsaid-uri, total faulturi sau intervalul primului gol marcat. Nu trebuie decât să fii inspirat, să alegi cotele corecte și să te bucuri de spectacol garantat meci de meci de fotbalul din Africa.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!